Velge bursdag gaver for menn å slå 39

December 12

Velge bursdag gaver for menn å slå 39


Noen ganger velger en bursdagsgave til en mann i livet ditt kan være vanskelig. Når du velger en gave til en mann som er å snu 39, prøv å holde hans alder i tankene. Han går inn i det siste året av 30-årene, slik at han kan være opp til noen ekstreme gaver eller han kan ønske å prøve noen nye ting før han treffer milepælen på hans 40-årsdag. Hold hans liker, misliker, personlighet og hobbyer i bakhodet når du velger den perfekte gave for hans 39nde bursdag.

Bruksanvisning

1

Angi et budsjett for din gave. Budsjettet vil hjelpe deg begrense dine gave alternativer, som du kanskje ikke kunne ha råd til noen av de dyre ting som han kanskje har lyst.

2

Lag en liste over alle sine hobbyer. For eksempel kan han være i ting som golf, matlaging, fotografering eller vin. Kom opp med alle hobbyer og interesser du kan tenke på.

3

Lag en liste over de gaveartikler som går sammen med hver hobby og som også passer innenfor budsjettet. For eksempel, for en mann som liker golf, mens du kanskje ikke kunne ha råd til et helt sett med nye klubber, kan du være i stand til å ha råd til en putter.

4

Lag en liste over ting han kan ha fortalt deg at han alltid ønsker å gjøre. Noen menn kan det være lurt å ta matlagingskurs, mens andre kanskje vil hoppe i fallskjerm. Disse kan være ting at han ønsker å oppnå før sin 40-årsdag.

5

Begrense listen til noen forskjellige gave alternativer. Snakk med dine venner og familiemedlemmer, hvis de kjenner ham godt, eller noen av hans venner for å få noen råd om hvilken gave kan være best egnet til ham.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com