Hvordan passer Seteskum for en stol Møbeltapetsering Seat

July 22

Hvordan passer Seteskum for en stol Møbeltapetsering Seat


For å lykkes reupholster, trenger du en rekke ferdigheter, som å måle og klippe stoff og skum, sy for hånd og med maskin, stifting og vite den riktige måten å trekke og feste stoffet til stolen. Heldigvis montere en ny setepute til en eksisterende polstret stol sete er enkelt og en av de enkleste trinnene til en reupholstery prosjekt.

Bruksanvisning

Turn the chair upside down. 1 Snu stolen opp ned. Bruk Philips skrutrekker for å fjerne den eksisterende seteputen å skru ut de fire skruene i hjørnene. Sett skruene til side i en kopp eller bolle, slik at de ikke vil gå tapt.

Turn the chair right side up. 2 Snu stolen riktig side opp. Fjern den eksisterende seteputen ved å løfte den av stolen. Vend seteputen over til eksponere undersiden. Fjern møbeltrekk stifter som holder stoffet til setet med flat skrutrekker. Trekk ut noen stifter som er vanskelig å fjerne med tang. Sett stoffet til side.

Remove the existing foam and batting in the same fashion as the fabric. 3. Fjern det eksisterende skum og vatt på samme måte som stoffet. Kast den gamle skum og vatt.

Lay the foam rubber on a table and place the wooden seat centred on top the foam. 4 Legg den skumgummi på et bord og plassere tre sete sentrert på toppen skummet. Spore formen på setet på skum med en markør eller blyant, tilsetning av 1/8 tomme hele veien rundt for å kompensere for plastens omforming og komprimering når duken er festet.

Cut out the foam shape using a butcher knife. 5 Klipp ut skum form ved hjelp av en slakter kniv. Legg batting på et bord med skum sentrert på toppen av det. Spore skum formen på batting, men tilsett 2 inches på alle sider. Klipp ut batting. Seteputen er klar for nye stoff.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com