Hvordan lage Vannmelon Frukt Boats

May 20

Hvordan lage Vannmelon Frukt Boats


Med litt tid og kreativitet, kan du slå en sunn dessert til en fest eller familie natt midtpunktet. Lag en vannmelon båt for en luau fest i sommer, eller en innendørs sammenkomst i vintermånedene. Du kan gjøre denne forfriskende behandler med frukt som du liker mest. Forbered båten opptil 24 timer på forhånd for en problemfri dessert på dagen av ditt spesielle arrangement.

Bruksanvisning

1 Bruk en lang taggete kniv til å skjære en 1/4-tommers stykke fra den ene siden av vannmelon. Klipp av en litt mindre enn 1/3 av vannmelon fra motsatt side. Snu vannmelon over og la den hvile på den flate siden opprettet av 1/4-tommers skive.

2 Opprett en dekorativ kant for vannmelon båten ved å lage en sag-tann-lignende grensen med en liten, skarp kniv. Alternativt kan du lage en bølget toppen av første tegning rysjekant på vannmelon og skjære den ut med en skarp kniv.

3 Bruk en melon baller å øse ut frukten fra i vannmelon. Plasser halvparten av vannmelon frukt baller i en stor bolle.

4 Skjær små rektangel og trekant figurer fra den delen av vannmelon som ble fjernet. Sett inn en trepinne inn i hver form og trykk den motsatte enden av spyd inn i bunnen av den tømt vannmelon å gjøre båtens mastene.

5 Cut åpne en honningmelon og honningdugg melon. Bruk melon baller å øse ut frukten. Legg frukten til den store skål.

6 Wash en til to kopper små jordbær og kuttet av den grønne topper. Skrell og kjerne en ananas og kutte frukten i små firkanter. Vask 1 til 2 kopper druer og blåbær og blande alle av disse i beholderen.

7 Bland sammen 1/4 kopp sitronsaft og 1 ss granulert sukker. Hell blandingen over frukten i bollen og pensle litt på de eksponerte sidene av vannmelon båt mastene. Hell blandingen av frukten inn i vannmelon båten.

8 Dekk båten med plastfolie og oppbevar i kjøleskapet til du er klar til å tjene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com