Seawolf Submarine Papir Håndverk

March 4

Seawolf Submarine Papir Håndverk


Den Seawolf er en klasse av ubåt opprinnelig laget for å ødelegge sovjetiske rakettubåter. De kan operere under polisen, og kan kjempe mot flere fiender med torpedoer. Med den høyeste hastigheten på USA ubåt, er det også den roligste for å hjelpe den forbli stealthy som den beveger seg gjennom havet. Mens det er ikke papir håndverk spesifikke for Seawolf klasse, er det flere knyttet til ubåter generelt.

Cardboard Box Submarine

Barn kan skape en ubåt ut av pappesker og materialer som finnes i hjemmet. En stor bevegende boksen kan være hovedlegemet; flate det å bestemme øverst, nederst, foran, bak og på sidene av sub. Bruk en plate å spore sirkler for vinduene for å bli kuttet ut senere; lagre kretsene som skal brukes til å lage bukseseler for å holde sub oppreist. Når det er montert, dekker den med sølv innpakningspapir med tape. Gull plakat kan kuttes for å danne en propell og et PVC-rør kan plasseres gjennom toppen for et periskop.

Peek-a-Boo Submarine

Yngre barn vil nyte å gjøre en ubåt sol catcher av konstruksjon og silkepapir. Ifølge instruksjonene på notimeforflashcards.com, først tegne en ubåt på et ark med bygging papir, og deretter klippe det ut. Kutt sirkler ut til å representere vinduene i sub. Barn kan dekorere eller farge sub på dette punktet. Til slutt, for å lime eller tape biter av silkepapir til baksiden av arket dekke de sirkulære vinduer.

Gul ubåt

Selv om det ikke er det samme farge som grå Seawolf klasse ubåter, ved www.easy-kids-crafts.com, foreldre kan lære å lage en gul ubåt med sine barn. Alle farger bygging papir vil fungere for dette prosjektet. Først roll bygging papir i et rør, og lim den til å holde den på plass. Deretter oppretter du en kjegle ut av en annen ark og tape eller lim den til slutt. Bruke en piperenser for å gjøre det periskop og gjøre ovaler på hver side av under med en svart markør for å betegne vinduer.

Submarine Diorama

På sin hjemmeside, Crayola beskriver hvordan å lage en ubåt diorama. Først kuttet en papprull, lage to baller av aluminiumsfolie og sett dem inn i hver ende av rullen. Lim dem på plass. Bruk chenille pinner for å lage propellbladene og lim dem på aluminiumsfolie. Klipp rektangler å lage ror. Crayola anbefaler å bruke sin "modell Magisk" produkt for å skape toppen av sub og noen av komponentene, men papp eller bygging papir ville fungere, også. For diorama del, ta av topp fra et show boksen og farge en bakgrunn scene på bunnen av boksen. Snu boksen på siden og lim ubåten på plass inne.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com