Min Craftsman Mower har en svak gul Spark

May 19

Min Craftsman Mower har en svak gul Spark


En Craftsman klipperen motoren er levert av enten Briggs og Stratton eller Kohler. Disse motorene fungerer ved hjelp av en motor coil å kanalisere elektrisitet fra en magneto i tennpluggen. Spolen øker kostnaden av elektrisitet å gjøre tennpluggen "gnist" mellom gapet av midtelektroden og jordelektroden. I normal drift, vil det være en strålende hvitaktig-blå gnist. Noe mindre enn det og klipperen vil ikke kjøre skikkelig, hvis i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Gap tennpluggen. Finn 0,030 gapet padle på mellomroms verktøyet og gap tennpluggen til denne spesifikasjonen. Test plugg for gnist. Hvis støpselet fortsatt viser en svak gul gnist, går du til neste trinn.

2 Sett pluggen med en splitter ny en som er spesielt laget for din gressklipper. De er tilgjengelige på nesten alle jernvarehandel. Gap pluggen til 0,030 og teste pluggen. Hvis det fortsatt er en svak gul gnist, går du videre til neste trinn.

3 Kontroller tennpluggkabelen for pauser eller sprekker. En ødelagt eller sprukket tennpluggen vil kortslutning mot metall motorhuset, metallramme eller noe annet metall stykke den går ved siden av. Skift ut ledningen hvis noen sprekker eller brudd er lagt merke til. Når erstattet, teste tennpluggen. Hvis det fortsatt er en svak gnist, går du til neste trinn.

4 Sett spolen / tenningsmodulen. På eldre gressklippere, vil det være en aktuell motor coil som sender strøm til pluggen gjennom ledningen. På nyere motorer har spolen blitt erstattet av en tenningsmodul. Begge gjøre nesten det samme. Trekk ut tennpluggkabelen ut av spolen / tenningsmodulen, fjerne ledningene fra batteriet og unbolt enheten fra gressklipperen rammen. Spolen / tenningsmodulen enhet kan bli funnet på jernvareforretninger eller små motor reparasjon steder. Alltid ta den gamle i å matche det opp nettopp med en ny. Fest den nye til klipperen på samme måte som den kom ut og sjekke pluggen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com