Murder Mystery Dinner Party Games

July 3

Murder Mystery Dinner Party Games


Murder Mystery middagsselskaper er en flott måte å underholde, spesielt når gjester ikke kan kjenner hverandre godt. Ved å arbeide sammen for å oppdage ledetråder mens forutsatt en karakter identitet, gjester er aldri på et tap for samtale.

Planlegging Murder Mystery Dinner Party

Den enkleste måten å organisere en fest, er å bruke en kjøpt kit. Disse er tilgjengelige i hobby eller bokhandlere eller på nettet og inneholder invitasjoner, karakter hefter og tips. Disse kan være konstruert for så lite som en seks tegn middagsselskap til en stor 100 gjest affære egnet for klasserom, familiegjenforeninger eller forretningsreiser. Partene er konstruert på en slik måte at karakterene kan spille av hverandre avslørende spor og anklager hverandre. Selvfølgelig, mange av sporene er røde sild (som betyr at de har ingenting å gjøre med løsningen av mysteriet) for å prøve å kaste bort de amatører detektiver prøver å løse mysteriet. Tildele hovedpersonene i mysteriet til gjester som er villige til å forplikte seg til å delta på festen, eller det vil være siste liten-desperat å dekke deler. Dersom gjestene ikke er interessert i iført kostymer, foreslår de bringer rekvisitter eller slitasje hatter, stoles eller andre passende tegn plagg. Verten trenger ikke å spille en karakter siden han vil være opptatt serverer middag og holde mysteriet kjører. Verter kan spille en viktig rolle parafrasering ledetråder og utheving falsk informasjon.

Tips for en vellykket fest

Ekstra gjester uten karakter å spille kan ad-lib en rolle som en detektiv, butler eller vin forvalter. For en fancy fest (eller en som gir seg ut for å være) ha en hjelper annonsere ankommende gjester som butler ville gjøre. Hvis butler bruker karakter navn i stedet for virkelige navn, vil partiet komme i gang jevnt. Foreslå at gjestene spille en karakter av det motsatte kjønn. Anbefaler gjestene ikke å ta noen virkelige våpen. Bruk oppskrifter og musikk fra epoken med din mysterium historie for å legge atmosfære og autentisitet. Din offentlige bibliotek kan hjelpe med kokebøker og plater. Når du planlegger en mordgåte, mål for en tid på året da folk ikke er opptatt. Det er viktig å ha visse gjester som dekker de store aktørene i mysteriet, så du trenger mer av en forpliktelse fra dem enn sannsynlig på ferie tid eller sommersesongen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com