Hvordan Knyt en knute i en Flag Tassel

June 11

Hvordan Knyt en knute i en Flag Tassel


Nasjonale, statlige og organisatoriske flagg stolt vises, både inne og ute. Flagg som vises innendørs er ofte knyttet til en dekorert pol og stå. En dusk er også ofte omtalt, sammen med flagget, som en del av skjermen. En tradisjonell funksjon, dusker legge en formell utseende til flagget. Dusker skal være festet til flaggstangen, etter en akseptert metode, slik at flagget er riktig presentert.

Bruksanvisning

1 Hold dusk ledning og brett den i to for å lage en løkke i den ene enden og til og med dusk ender på den andre.

2 Ta tak i dusken ledninger under loop. Strøm løkken gjennom øyet på toppen av flaggstangen. Trekk 6 inches av sløyfen gjennom øyet.

3 Mate frie endene av dusken ledningen gjennom løkken. Trekk dusken ledningen for å stramme den mot flaggstang øyet.

4 Tiltak 12 inches nedover dobbel dusk ledningen. Pakk dobbel dusk ledningen rundt tre av fingrene for å danne en løkke.

5 Hold dobbel dusk ledningen under loopen. Feed the double dusk ledningen opp og gjennom løkken for å danne en 1-tommers loop. Feed the double dusk ledningen under denne sløyfen opp og gjennom å danne en annen 1-tommers loop. Fortsett denne prosessen til å danne fire sløyfe knop.

6 Fest knop på plass ved å trekke dusken snorer helt gjennom fjerde loop. Juster størrelsen på knutene slik at de er uniform.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com