Ideer for øya kjøkken innredning

June 9

Ideer for øya kjøkken innredning


Selv om du ikke er en kokk kan du sette pris på hvor mye en øy legger til kjøkkenet. Om det fungerer som ekstra plass på kjøkkenbenken, en frokost bar eller lagring, kjøkken øyer forbedre et kjøkken. Ideer for øya kjøkken innredning er enorme og hvordan du bruker dem er bare begrenset av dine behov og fantasi.

Funksjon

I et rom som et kjøkken, kommer funksjonen først for hvordan best bruke et kjøkken øy. Vurder dine behov først før du setter dine øya kjøkken innredning ideer på plass. Det kan bidra til å fjerne øya toppen helt og bruke kjøkkenet for et par dager. Legg merke til hvor mye av plassen blir satt til god bruk.

Dekorere Øya

Selv om du ønsker å bruke all den flate plassen på øya, det er ingen grunn til å forlate øya nøytrale. Bare male skap paneler (hvis øya har dem) eller til og med hele øya med morsomme farger vil gå en lang vei til å skape en større følelse av varme i kjøkkenet. Det kan være lurt å gå utover monotone og vurdere å bruke kontrastfarger. Ta ting et skritt videre og bruke en sjablong. Se etter sjablong kits hos din lokale håndverket butikken eller finne et design du liker og lage din egen sjablong. Hvis du bruker din kjøkkenøy som et område matlaging eller serverer mat fra du har noen alternativer, men trenger topp spesielle hensyn. Flislegging gir deg en ganske enkel måte å lage en vakker og interessant, men helt funksjonell overflate. Trinn ting opp med en mosaikk toppen. En vakker design kan gjøre øya til kjøkkenets midtpunkt.

Unity og Harmony

I dekorere begrepene "enhet" refererer til hvor godt ulike elementer av design som farge, masse, form og tekstur, bland sammen. "Harmony" refererer til hvor godt alt i rommet ser ut til å tilhøre. Hvis du går med en eller to farger for øya, vil det være lettere å holde samhold og harmoni. En følelse av samhold og harmoni er viktig. Hvis du ønsker å flis eller opprette en mosaikk, studere resten av kjøkkenet først. Det er der du finner din fargepalett. Du trenger ikke å feste med de samme fargene, men sørg for å finne ut hvilke farger og teksturer fungere godt sammen.

Tilbehør

Med mindre du har et lite kjøkken øy, som en bærbar øy, vil det trolig være rom for tilbehør. Igjen begynner først med å notere hvordan øya blir brukt. Enten maling, fliser eller mosaikk disken din først. Tenk på farge, mønster og tekstur av øya før du legger tilbehør. Når du har gjort dette, er du klar til å legge steingods, glass, en vase eller potteplante. Interessante glass beholdere for krydder, pasta eller godbiter kan legge til skjønnhet og funksjon.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com