De 10 gave ideer for kvinner på 50

May 1

De 10 gave ideer for kvinner på 50


Å være 50 år gammel betyr ikke at en kvinne er umiddelbart en gammel bestemor som sitter i en gyngestol og hekles i dag borte. Kvinner i 50 er hardt arbeidende og opplever endringer i sine organer, familiedynamikk og økonomiske situasjoner. Disse kvinnene er passe, moderne, energisk, dyktige og ansvar for sitt eget liv; dette bør bli markert på riktig måte.

smykker

Smykker med honoree birthstone er alltid hyggelig med en kvinne på 50. Hvis gift, vil en 50-år gammel kvinne bli begeistret for å få en oppgradert giftering eller en ring for hennes høyre hånd.

Free Lessons

Hvis kvinnen har alltid ønsket å lære å danse, bake, snakke et annet språk, tegne, etc., kjøpe henne et komplett sett med leksjoner. Hun vil ikke lenger være i stand til å gi en unnskyldning for ikke å lære en ny ferdighet.

50-Year-Old flaske vin eller balsamicoeddik

Hvis honoree er en fan av fine matvarer, gi henne en flaske gammel vin. Hvis hun ikke drikker alkohol, vil alderen balsamicoeddik være en like spesiell gave.

Billetter til teater eller en konsert

For kvinner i 50 som elsker kultur og kunst, gi dem et par sesongen billetter til orkesteret eller billetter til en kommende konsert, teaterforestilling, eller ballett recital og et par av opera briller for å fullføre gave.

Gratis massasje Sessions

Hvis honoree er en geskjeftig som aldri tar tid å behandle seg selv fortjent, gi henne gave tokens for en måned av ukentlig massasje (eller et år med månedlige massasjer).

portretter

Planlegge en tid for en kvinne på 50 for å gå til en profesjonell fotograf studio for å ha elegante bilder tatt vil gi honoree en sjanse til å vise verden hvor blendende hun er. De nye, flotte portretter vil oppdatere de viste bilder av sine yngre år.

Hjem videoer på DVD

Med VHS maskinene være nær foreldet og voluminøse videobånd vondt å grave gjennom, gjør visning av bilder av minneverdige hendelser enklere å få tilgang. Samle honoree gamle hjemmevideoer på VHS-kassetter og film hjulene og har opptakene overført på en DVD. Velg en tjeneste som også vil gi en fotoindeks av hendelsene på hver DVD så det er lett å finne tid til å gjenoppleve.

En ny bil

Mange kvinner i 50 er klare for å bli kvitt de store, gamle familie bil og til noe mer sporty og effektiv. En ny bil kan gjøre nettopp det, og bidra til å spare litt ekstra penger til å sette inn et pensjonsfond.

En personlig "Years" Bok og Bilde Back-Ups

Det er ikke uvanlig å finne boliger som har bokser på esker med bilder som må organiseres. Samle bokser og fotoalbum som tilhører den 50 år gamle og ha dem digitalt arkivert på en CD eller DVD. Dette vil fungere som en backup bør bildene noensinne bli skadet. Ved hjelp av gamle bilder, lage en utklippsbok for hånd eller med et fotoredigeringsprogram på datamaskinen for å lage en "år" bok. Disse bildene vil være av honoree da hun var ung og frem til i dag.

An All-inclusive ferie

Femti er den perfekte alder for en kvinne å besøke et sted hun har alltid ønsket å gå. Hvis destinasjonen ligger like ved, planlegger en lang tur i helgen. Ellers, gi henne en uke eller to i stedet hennes drømmer ble laget av.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com