Gratis Journaling ideer for Scrapbooking

April 16

Gratis Journaling ideer for Scrapbooking


Tenk deg å ha sidene i stor-bestemors håndskrevne notater om sine tanker og følelser rundt bildene i et album. Journalføring er hva scrapbookers kaller loven for å skrive for hånd på utklippsbok layouts. Selv om du ikke liker håndskriften, er det viktig at du skriver på sidene dine, da disse notatene vil bli elsket av dine egne barn og barnebarn. Det beste med journalføring er at alt du trenger er et syrefritt penn og din fantasi.

Familie historie

Gratis Journaling ideer for Scrapbooking


I en familie utklippsbok, inkluderer en side for hvert familiemedlem, inkludert dine barn, ektefelle, søsken, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og oldeforeldre, hvis mulig. Spør hver person en forhåndsbestemt spørsmål, for eksempel "Hva er din favoritt minne?" eller "Hva var din favoritt karakter i skolen, og hvorfor?" I rommet rundt bildene, skrive ned sine minner. Bonus: inkludere et bilde av hver person å engasjere seg i hennes favoritt minne eller klasse på skolen. Intervjue en eldre familiemedlem, spør viktige detaljer for fremtidige generasjoner. Noen ideer inkluderer å spørre om denne personens minner om skole, barndom, foreldre og søsken; hjemmet og byen han vokste opp i; favoritt mat, bøker, sanger og filmer; møte sin ektefelle; sin første bil, hus og jobb. Skriv ned detaljene og følge dem med bilder av familiemedlemmer. Bonus: har familiemedlem Signer og dater siden eller skrive en linje eller to i sin egen håndskrift.

Sitater og dikt

Gratis Journaling ideer for Scrapbooking


Velg fra kjente dikt og sitater eller søk på Internett for gratis dikt og sitater, eller skriv din egen. Biblioteket har vanligvis scrapbooking idé bøker i sine håndverks seksjoner. Internett tilbyr mange gratis nettsteder fulle av ideer for sitater og dikt. Barn elsker å skrive dikt, og de er uhemmet av tanker om selvtillit tvil. Spør din lille å skrive et dikt om hennes kjæledyr, lærer, venn eller favoritt dessert. Kopier diktet på en layout til ditt barns bilder. Bonus: har barnet ditt - hvis hun er gammel nok - skrive diktet i hennes egen håndskrift. Sitater fange essensen av et bilde. For eksempel, hvis din utklippsbok layout inneholder et bilde av det nyfødte barnet gråter, hånd skrive "Et godt eksempel på mindretallsstyret er en baby i husholdningen" under bildet. Husk at selv om du ikke liker håndskriften din, er det sannsynligvis bedre enn du tror, ​​og barnet ditt vil elske å se det når hun er en ung kvinne med en baby på hennes egen.

Kids

Gratis Journaling ideer for Scrapbooking


Dine dager er fylt med matlaging, rengjøring, tørke, klemming, kyssing, bading og lek. Husk disse dager ved journalføring om dine dager i barnas utklippsbok. Her er noen ideer for å komme i gang: skrive et brev til barnet ditt, skrive ned sine målinger hver gang hun går for en sjekk, skrive om hans lur og fôring tidsplaner, tidsskrift om sin første dag i barnehagen (inkludere dine egne følelser om denne dagen også), beskrive typer leker han liker, snakke om hvordan han kommuniserer med besteforeldre, diskutere hans sengetid ritual, liste hans favoritt bøker og spill.

personlige følelser

Gratis Journaling ideer for Scrapbooking


En utskrift ved å utforme utklippsbok layouts med bilder av livet ditt. Ikke la ut de små tingene; fotografere hverdagslige elementer som en pen teppe du fant på et garasjesalg, din favoritt sett med kjøkken boller. Med hvert bilde, fortelle sin "historie". For eksempel, hvis badet benkeplate Bildet viser en stor rot, snakke om hvordan du bare har noen få minutter å få klar hver dag eller hvordan din datter liker å komme se deg bli klar. En annen idé for personlig journalføring er å skrive ned dine kortsiktige og langsiktige mål. Ved siden av et bilde av deg selv på videregående skole, journal om ditt ønske om å tjene en høyskole grad i de neste fire årene. Hvis du har et bilde av deg selv kjører din 10-år gammel bil, skrive om ditt mål om å kjøpe en splitter ny bil når du har vært på den nye jobben i seks måneder. Holde orden på både daglige hendelser og fremtidige mål - og registrering av disse tankene i din egen håndskrift - vil være noe verdifullt å lese i fremtiden, av både deg og de neste generasjoner.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com