Hva gjør kredittkort april bety?

February 14

Hva gjør kredittkort april bety?


Initialene "april" står for "årlig prosentsats", så et kredittkort APR er renten du betaler årlig. Det finnes ulike typer av aprs, og beløpets størrelse kan variere mye mellom ulike kredittkortselskaper. Hvis du har et kredittkort, bør du forstå hva APR er slik at du kan prøve å få en bedre avtale.

Definisjon

Kredittkort april betyr det årlig prosentsats, eller mengden av interesse kortholderen vil betale i et år i tillegg til sin vanlige balanse. Det er ingen standard april i kredittkort industrien. Prosenten kan variere mye mellom ulike kredittkortselskaper og til og med individuelle kontoer utstedt av samme selskap.

typer

Det finnes to typer kredittkort april: faste og variable. Et fast april betyr andelen endrer ikke unntatt under spesielle omstendigheter. Det kan endre seg hvis du ber om en reduksjon fra kredittkortselskapet, og det er gitt, eller hvis du gjør noe som gjør selskapet til å heve april under kontraktsforholdet, som gjør en sen betaling. En variabel april svinger basert på prime rente.

priser

Fast kredittkort APRs kan variere fra 0 prosent for et introduksjonstilbud eller annen spesiell kampanje til mer enn 20 prosent for høy risiko kunder. Den vanlige prisen er basert på den generelle kreditthistorie og betalingen din historie med den aktuelle kredittkortselskapet. Du kan få sporadiske spesialtilbud, eller du kan ringe kortutsteder og be om en bedre rente hvis du har vært en god kunde. Variable aprs er vanligvis en viss mengde over nåværende statsrente, for eksempel tre poeng mer enn prime.

betraktninger

Hvis du har kredittkort med høye aprs og har en god kredittverdighet, shoppe rundt for kort med lavere priser. Ring kredittkortselskapet og spør om det vil matche det beste tilbudet du finner. Dersom selskapet nekter, kan du åpne en ny konto med en lavere april og overføre balansen der. Du kan være i stand til å finne et kredittkort selskap som gir deg en lav apr for en fast periode på balanse overføringer.

Advarsel

Når du registrerer deg for et kredittkort med en lav april, lese nøye ditt samtykke til å forstå under hvilke omstendigheter utsteder kan automatisk heve den. Disse kan inkludere en sen betaling eller gå over kredittgrensen. Sjekk også apr for kontantuttak, fordi det ofte er betydelig høyere enn den apr for kjøp.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com