Allergi mot hund urin

August 29

Allergi mot hund urin


Nesten halvparten av alle amerikanske hjem har et kjæledyr katt eller hund som et medlem av familien. Hvis du er en del av de 10 prosent av befolkningen som er allergisk mot hunder, så du kan oppleve en allergisk reaksjon når du kommer i kontakt med hundens urin.

allergi

Hvis du har allergi, er immunsystemet følsom for partikler som kalles allergener. Mens disse allergenene er ikke skadelig for folk flest oppfatter immunsystemet dem som en trussel og reagerer på dem. Arbeidet med å fjerne allergenet fra systemet kan utløse en allergisk reaksjon.

Dog Urin

Hunder kaster allergener fra deres hud, spytt og urin. Hvis du er allergisk mot hunder, kan komme i kontakt med hunden urin utløse en allergisk reaksjon, ifølge American College of Allergy, Asthma & Immunology. Allergener er klissete, så hvis en hund urinerer på et gjerde eller en vegg, allergener somle det. Når skur, kan allergener forbli potent nok til å utløse en allergisk reaksjon i månedsvis.

symptomer

Hvis du inhalerer allergener utskilt fra hund urin, kan dine øyne og nese hovne opp og begynner å klø. Øynene dine kan bli blodskutte og betent. Nesen kan kjøre, og du kan oppleve Nysing passer. Hvis du har astma, kan en allergisk reaksjon utløse et astmaanfall. Hvis du berører hunden urin, kan huden bli rød uansett hvor du kommer i kontakt med væsken, ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America.

Behandling

For å unngå en allergisk reaksjon på hunden urin og andre kilder til allergener, unngå hunder og steder der de bor. Hvis dette ikke er mulig, da immunterapi, eller allergi skudd, kunne hjelpe. Administrert i løpet av årene, kan allergivaksinering redusere allergiske symptomer og også hjelpe med allergier av astma. Forbedring vises vanligvis etter seks måneder, etter som medisiner kan reduseres.

betraktninger

Hvis du har en hund, redusere allergisymptomer ved å gjøre endringer rundt huset ditt. Tepper kan felle allergener, så bart gulv vil hjelpe. Hold hunden ut av soverommet, har noen andre rydde opp etter hunden din i gården, og unngå å komme for nær sine favorittsteder å urinere. Bade hunden din ofte kan bidra til å redusere allergener som klamrer seg til hundens hud.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com