Hvordan organisere en leilighet

August 15

Hvordan organisere en leilighet


Studio leiligheter presentere en unik organisering utfordring. Med lite arealet og ingen separat soverom, finnes det noen alternativer for lagring og privatliv. Vær kreativ med din innredning, velge elementer med både form og funksjon for å gjøre ditt studio leiligheten en praktisk og behagelig sted å bo.

Bruksanvisning

1 Maksimer gulvplass ved Lofting sengen din, slik at du kan frigjøre plass under for lagring eller til og med et arbeidsområde. Legg vertikal lagring med høye bokhyller som bruker tom veggplass som ellers ville være bortkastet. Mount sconces på veggen i stedet for å bruke gulv eller bordlamper.

2 Bruk bærbare skjermer som midlertidige romdeler samt innredning forbedringer. En sammenleggbar skjerm legger privatliv til den sovende området, og det kan lett fjernes for å åpne opp plass for gjester.

3 Velg flerbruks eller konvertible møbler. En sofa eller futon som konverterer til en seng, en gate-leg eller klaffebord og et osmansk som fungerer som et salongbord alle spare plass ved å utføre flere funksjoner. Legg skjult oppbevaringsplass med en seder brystet med en polstret topp å doble som et sete eller et lagrings ottomanske å holde tepper.

4 Bli kvitt unødvendig rot i leiligheten. Bruk binger, kurver og arkivsystemer til å organisere ting du må huske, og kaste ut eller gi bort resten. Bruk veggplass til din fordel med en kork bord, hengende arrangør eller magnettavle som lar deg minimere bokser og filer som tar opp dyrebar gulvplass.

5 Lag lagring på ukonvensjonelle steder. Henge en sko holderen på baksiden av en dør. Lagre ruller med gavepapir i en ekstra bin under senga eller sofaen. Stable to esker med hermetikk og dekk dem med en liten duk for å danne en slutt-tabellen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com