Ideer for en kjøkkengulvet benken

May 28

Ideer for en kjøkkengulvet benken


Noen ganger benken bak ovnen i et kjøkken får all oppmerksomheten. Gulvet benken blir ofte behandlet som en ettertanke og en dekor "stebarn". Sannheten er, gulvet benken spiller en viktig rolle i et kjøkken. Det beskytter apparater og cabinetry mot riper, spruter, vann og aldring. Sett en stopper for "forsømmelse" av gulvet benken design. Bruk kreative ideer for å gi gulvet backsplash design behandling som det er grunn.

Lag ditt benken Skill deg ut

I stedet for tucking din benken under kabinettet inn i et mørkt hull, så å si, gå en ekstra mil i design ved å gi din benken front og senter oppmerksomhet. Design din benken slik at den er i flukt med enden av det indre nedre kant av skap, i stedet for skjult under skap og hvitevarer.

Bruk farger og materialer som tiltrekker oppmerksomhet

Hvorvidt benken er flush eller innfelt, bør du bruke materialer som vil gjøre benken en standout. For eksempel bruke lyse fliser som binder, inn med fargevalget på dine tellere. Lag utforming kontinuitet ved å utnytte de samme flisene som brukes for hoved benken på kjøkkenet. Men hvis de viktigste backsplash fliser er kostbar, kan du velge fliser som koordinere med fargevalget på hoved benken for å spare penger. Hvis tellere er en mørk granitt eller marmor, velger en mørk porselen fliser i grått, brunt eller svart for gulvet benken som har glasert keramikk eller emalje finish. Du kan også bruke en flis grensen stripen for å legge til kreativitet til en tre base benken.

Bruk Stainless Steel Strips

Lag en rustfritt stål over benken for et moderne utseende, noe som vil gjøre benken pop med stil, spesielt hvis dine apparater er i rustfritt stål. Oppussing sentre selge strimler av rustfritt stål som er tilgjengelige i standard strimler eller tilpasset kuttet til høyden du ønsker. Noen produsenter har til merker med selvklebende bakside for å gjøre programmet raskt og enkelt.

Ta et tips fra Industri proffene

Ikke overse industrielle materialer for benken. Hard gummi kan være like fordelaktig i et hjem kjøkkenet som det er i en profesjonell restaurant. Fordi det er solid og vanntett, vil du ikke å bekymre deg for vann skvulpet mot gulvet benken når gulvet er vasket. Du kan gå for en solid svart eller "industriell grå" utseende eller en selv som har en skulpturert utseende med sirkler eller firkanter. Utseendet vil gli inn i spesielt godt med en high-tech, moderne kjøkken.

DIY Linoleum Fliser

Selvklebende linoleum fliser er en ikke-å-bli oversett materiale for et gulv benken. De er veldig billig og kommer i et bredt spekter av stiler, teksturer og farger. De fleste er "no-voks", så de løser problemet vann når det gjelder tid til å tørke. Fordi de allerede har lim, kan du installere dem og gi gulvet benken et tilpasset utseende på et blunk.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com