Creative resirkulerte produkter

March 20

Creative resirkulerte produkter


Dyder skille glass og plast fra søppel blir lovprist av miljøvernere, men noen produsenter har tatt det ekstra steget for trans resirkulerte råvarer til kreative og nyttige resirkulerte produkter. Det er vanlig å kjøpe produkter med emballasje eller plast som er oppført som "100 prosent resirkulert", men noen selskaper gå videre for å skape produkter som ellers ville ende opp i byen dump. Disse såkalte "upcycled" elementer er en uventet tillegg til ditt hjem innredning eller personlige garderobe.

Antrekk og tilbehør

Resirkulerte klær, smykker og tilbehør er ikke bare miljøvennlig, men de er ofte elegant og stilig også. Selskaper som produserer resirkulerte klær ofte berge råvarer fra donert klær. For eksempel ull fra en gammel genser forvandles til et par moteriktige strikke votter. Andre produsenter lager varer ut av helt repurposed materialer. Gamle tannkjøtt wrappers, flaskeetiketter og brusbokser bli råstoff for stilige vesker, vesker og lommebøker. Gjenbruk tote poser laget av resirkulert plast eller gamle fiskegarn er et fasjonabelt erstatning for plast dagligvarer poser. En av fordelene med resirkulerte klær og tilbehør er at mange produsenter gjenbruke materialer som ikke krever behandling gjennom en gjenvinningsstasjon, en prosess som bruker energi og produserer karbonutslipp.

Hjemmedekorasjon

Innlemming resirkulert elementer i hjemmet er en jord-vennlig måte å lage noen personlige stil. Behandler tre for å lage møbler bruker opp energi og ressurser, men noen fremtidsrettede selskaper er scouring strender for drivved som kan gjenvunnet og på nytt i spisebord, sofabord og flytende hyller. Noen produsenter utvikler stoler, senger og bord laget av gamle eller resirkulert papp. Resirkulerte plastflasker blir også brukt til å lage nyttige og dekorative hjem elementer. Selv resirkulert plast serverer ware er en forutsigbar bruk for en resirkulert brus flaske, er hjemme tekstiler som gardiner og tepper også produsert av resirkulerte flasker.

smykker

Selv om dyre edelstener kan være et statussymbol, prosessen med gruvedrift og raffinerings edelstener og metaller er kontroversielt og ikke miljøvennlig. Smykker elementer er laget fra et bredt spekter av resirkulerte og repurposed materialer. Resirkulerte glassflasker er arrangert av farge slik at håndverkeren kan lage øredobber, halskjeder og armbånd av resirkulerte glassperler. Mer dramatiske og edgy smykker elementer kan være fashioned fra små elektroniske brikker eller rør fra gamle, nedlagte TV og datamaskiner. Tett rullet biter av resirkulert papir tjene som perler for miljøvennlige armbånd og halskjeder, og aluminiumsbokser er kuttet og slipt til stilige cuff armbånd.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com