Slik Dekorer en fransk Boudoir

June 22

Slik Dekorer en fransk Boudoir


I viktoriansk tid, boudoir var arealet av et hjem der en kvinne forberedt for dagen. Vanligvis boudoir inkluderte en soveområde og et annet område for skjønnhetsbehandlinger, ligner et moderne bad. Nå er begrepet forbundet med sensuelle og elegante temaer. Du kan opprette utseendet på en fransk boudoir i ditt eget hjem med noen justeringer til fargevalget, dekorasjoner og stil på møbler du har i et rom.

Bruksanvisning

En Bestem en fargepalett for hele rommet. En fransk boudoir kan gjøres i en rosa og hvite tema, rødt og gull, nøytrale eller høy kontrast farger som svart og hvitt. Velg myke farger for hoveddelen av rommet, for eksempel mørke rosa for vegger eller en lys off-white farge. Velg aksentfarger som er mørkere, slik som svart, rød eller dyp brun.

2 Finn mønstre som er franskinspirert, som for eksempel toile, vertikale-stripete stoffer, damask, paisley eller floral. Bruk disse mønstrene på veggene og på møbler, tepper, vindu behandlinger og sengetøy.

3 Place viktoriansk stil møbler i rommet. Alle møbler bør ha så mange utsmykninger som mulig. Hvis du ikke ønsker å kjøpe nye møbler, kan du pynte din eksisterende møbler. Male møbler slik at hver del kamper, selv om de ikke opprinnelig. Bytt ut knotter eller skuff trekker for krystall eller utsmykkede trekker. Ta med myke møbler inn i rommet, for eksempel en stue sofa, stoppede bibliotek stol eller oppblåst paller. Bruk farger som passer eller koordinere med de viktigste rommet farger.

4 Slå ut lysarmaturer for utsmykkede inventar, slik som mini lysekroner eller vegg sconces. Plasser en eller flere store speil i rommet. Velg et speil med en stor og utsmykkede ramme. Dekorere veggene med franske fraser, landemerker og kunst.

5 Spre et stort teppe på gulvet for å legge til en plysj følelse i rommet. Plasser LUN sengetøy på sengen og legge til et stort utvalg av dekorative puter. Drapere myke tepper over møbler.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com