De ulike stadier av plantevekst fra frø

March 8

De ulike stadier av plantevekst fra frø


Voksende planter fra frø er givende og bygger selvtillit. Prosessen krever mer arbeid og tid enn bare å kjøpe stiklinger fra en barnehage, men tett koblinger en gartner med livssyklusen.

Seed og Spiring

Et frø er en "tørr sovende embryo", ifølge Nancy Bubel i "The Seed Starter håndbok." Noen frø trenger lys for å spire. Plasser disse frøene på toppen av jord eller løst dekke med jord. Andre frø krever mørket. Push disse frøene i jorda og fullstendig dekke. Spiring begynner når frøet tar inn vann, er det første trinnet som starter prosessen med å sette ut røttene under og etterlater over jord. Vann begynner prosessene i frøet analysert "den lagrede plantenæring" som stimulerer vekst.

cotyledons

Den visuelle delen av spiring oppstår når en stilk skyver gjennom jordsmonnet. To innledende forlater kalt cotyledons dukke opp. Cotyledons er forskjellige i utseende fra senere sett med ekte blader. Anlegget med cotyledons er alt fra 1/4 tomme til en tomme høy på denne tiden.

frøplante

De ulike stadier av plantevekst fra frø


En frøplante er offisielt kalt slik når ekte blader utover cotyledons utvikle. Transplantere frøplanter til større containere med mer jord eller til hage senger er gjort etter ekte blader har utviklet.

Young Plant

En frøplante med vertikal vekst som setter bladene ikke er for langt fra hverandre er ansett som en ung plante. Den ideelle avstanden mellom internodes - steder på stammen der nye bladene vises - er kort. Planter med lange svake stengler og lange avstander mellom internodes er ikke ideelle kandidater for planting.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com