Seile verden rundt Solo

May 29

Seile verden rundt Solo


Seiling solo rundt om i verden er ikke en tur for å bli tatt lett på. Lange avstander mellom kontinenter kan utløse ensomhet og kjedsomhet. Solo seilere må være selvforsynt siden det er ingen hjelp hvis noe går galt. Du må seile og vedlikeholde båten alene i alle forhold, selv når du er syk. Når det er sagt, mange mennesker beskriver solo seiling som en av de vakreste, tilfredsstillende aktiviteter mulig. Med en godt utformet båt og riktig bestemmelser, en solo verden rundt turen er en reell prestasjon.

Båt

Valget av båten er kritisk for en solo verden rundt turen. En rekke nye båter som er laget for solo offshore seiling og stor nok til å bære nok bestemmelser for lange interkontinentale reiser. Hvis prisen er et problem, kan eldre båter fra 1960-tallet på å gi gode, solide skrog med tilstrekkelig kjøl. Disse eldre båter kan ettermonteres med utstyr for å hjelpe en solo sjømann på lange offshore turer.

ruter

Det første du må etablere er hvor du vil begynne turen. Ditt utgangspunkt kan ha en innvirkning på din veivalg. Det neste du må bestemme er om du vil bruke enten Suez-kanalen eller Panamakanalen å forkorte turen eller tillate raskere tilgang til ulike deler av verden. Noen mennesker velger å bruke kanalene, mens andre foretrekker å seile mer tradisjonelle rutene som de gamle Clipper rutene. Hvis båten har begrenset bestemmelser, er det viktig å planlegge stopper for forsyninger. Det kan være en god idé å få visum på forhånd for de landene der du har tenkt å stoppe.

løp

Hvis du er en svært erfaren sjømann og nyt påkjenningene fra konkurrerende seiling, kan du vurdere en solo rundt om i verden seiler løp som Around Alone. Dette løpet har en rekke klasser, og båter konkurrerer primært mot båter av samme klasse. En fordel med å ta del i en solo verden rundt løpet er at rutene er forhåndsdefinert og du har støtte fra andre erfarne sjøfolk til å hjelpe til med planleggingen. Du vil også ha fellesskap og tilfredsstillelse av å være en av svært få mennesker som har konkurrert i en slik unik hendelse.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com