Floor design ideer for bysse kjøkken

September 27

Floor design ideer for bysse kjøkken


Bysse kjøkken fungere godt for trange steder, for eksempel små leiligheter. Floor design ideer for mindre kjøkken inneholde de samme mulighetene som større oppsett - fliser, linoleum og parkett. Fordelen med å håndtere et mindre rom, er at du kan få mer igjen for pengene, som de materielle kostnadene vil være mindre enn i store, åpne planløsninger.

Arbeid med lengden

Showcase byssa utformingen ved å legge gulv på langs. For eksempel, i stedet for å sette mindre styrene i hardtre vertikalt opp til skap, lå den horisontalt så det går lengden på dem. Et annet alternativ er å skape et samlingspunkt ved å legge en keramisk flis stripe nedover midten av gulvet, omgitt av en flis av en annen farge på kantene. For et billigere alternativ, se etter en lignende stripe utforming i linoleum.

bruk Color

Ved hjelp av en solid farge i rommet er et annet alternativ. For eksempel, hvis det tilstøtende rommet er gulvet er en hard, legge et solid blå flis ned bare lengden på kjøkkenet for å skille de to områdene. Et annet alternativ for et moderne preg, er å bruke små glassfliser som passer med omfanget av plassen. For en moderne naturlig følelse, bruke gjenvunnet tregulv hvis du vil ha en miljøvennlig design eller stein for en jordnær stil.

kontinuerlig Flooring

For mindre leiligheter eller loft, er kontinuerlig matchende gulv et alternativ for å sørge for at alle mellomrommene kontakt med hverandre design-messig. For eksempel, hvite fliser i hele hjemmet tilbyr en palett for andre farger og designelementer til pop ut av. For å få et lite snev av forskjell i hvert rom, legge en liten spesiell element. For eksempel inlay en medaljong i det harde gulvet rett foran døren til kjøkkenet eller inlay flislagt "teppe" rett foran vasken.

monokromatiske Designs

Opprette en monokromatisk utforming åpner opp en liten plass visuelt, så det holder øyet beveger seg rundt i rommet og ikke stoppe på en pop av farge eller dekor element. Denne type design trenger ikke å være vanlig og kjedelig likevel. For eksempel, ta i lyse steinfliser for gulv å matche et sett med skap malt i samme fargetone. Legg til detaljer som trim til inngangsdør av skap og tekstur til veggene for arkitektonisk interesse.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com