Når kan jeg trimme min magnoliatre?

April 20

Når kan jeg trimme min magnoliatre?


Som løvtrær, magnolia trær er følsomme for sesong trimme. Beskjæring på feil tid av året - eller til og med i feil vær - kan oppmuntre sykdommer til å spre eller ødelegge unge knopper, noe som resulterer i færre blomster. I mellomtiden, optimaliserer en nøye timet trim magnolia helse og utseende. Selv om de fleste trær foretrekker trim på senvinteren, magnolia 'blomstrende stil gjør andre tider av året tryggere for beskjæring.

Seasonal timing

Den sikreste tid til å trimme magnolia trær er i slutten av våren eller midtsommer, like etter blomstringsperioden. Dette gir sår beskjæring en sjanse til å helbrede i vekstsesongen, mens været er fortsatt varm og imøtekommende.

dårlig timing

Beskjæring på feil tid av året setter magnolia helse i fare. Fordi magnolia blomstrer på gammelt tre i løpet av våren, trimming dem på senvinteren risiko kutte av tre som er i ferd med å produsere blomster. Dette kan redusere blomstring for året. Beskjæring under blomstrende perioden om våren kan ødelegge trær 'oppbevaring av mat og årsaken dvergvekst. I mellomtiden, høst trimmer la nye vekster med lite tid til å herde før vintervær truer med å ødelegge dem.

unntak

Den eneste gangen gartnere bør skynde seg å trimme magnolia trær er når de lider av syke eller ødelagte grener. Umiddelbar fjerning av de berørte lemmer bidrar til å hindre spredning av sykdom eller andre problemer. Før gartnere starte beskjæring, men bør de vente på tørt vær; Dette reduserer oddsen verktøy blir forurenset med sykdom.

betraktninger

Mindre trims er tryggere for tre helse enn omfattende beskjæring arbeidsplasser. Gartnere kan unngå store beskjæring ved å utføre lette trims minst en gang i året. Selv om magnolia sjelden krever beskjæring, kan gartnere velger å maksimere neste års blomstring ved å kutte stilkene etter blomstring; dette vil inspirere en rekke nye blomsterknopper neste vår.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com