TV Fjernkontroll Fakta

October 12

TV Fjernkontroll Fakta


Fjernkontrollen forandret måten verden ser på TV. TV fjernkontroll fakta kan hjelpe deg å lære om denne enheten, som nå er standard utstyr som tilbys med hvert TV-apparat produsenter selger.

Lazy Bones

Lazy Bones er navnet på den første fjernkontrollen, utviklet i 1950 av Zenith Electronics Corp .. The Lazy Bones fjernkontroll koblet til TV-apparatet via en lang kabel som du kan strekke på tvers av rommet til setet ditt.

Flashmatic

Eugene Polley, en ingeniør for Zenith, oppfunnet Flashmatic, den første trådløse fjernkontrollen. Det fungerte via fire fotoceller, med en celle i hvert hjørne av TV-kabinettet.

Space Command

Den neste generasjonen av fjernkontroller, kalt Space Command, som opereres ved hjelp av ultralyd-teknologi. I 1956, Space Command gikk i produksjon.

Infrarøde fjernkontroller

TV-bransjen flyttet til infrarød teknologi i 1980-årene. Infrarød teknologi bruker en lavfrekvent lysstråle å sende signaler fra fjernkontrollen til TV-apparatet.

Universal-fjernkontroller

Den universelle fjernkontrollen kan betjene flere enheter på en gang. Du kan styre din TV, DVD-spiller, videospiller, satellitt eller kabel-boksen og lydsystem med en universal fjernkontroll.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com