Hvordan Trekke Vinyl

July 11

Hvordan Trekke Vinyl


Vinyl er et tykt materiale ideell for mange kommersielle og møbler. Det er allsidig og holdbar, og ofte sett på utemøbler eller restaurant boder. Hvis du har en gammel stykke vinyl møbler som har sett bedre dager, prøv reupholstering det. Dette vil spare deg kostnadene ved å kjøpe en ny møbel, samtidig som det gir deg sjansen til å bøye din gjør-det-selv-teknikk.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle tidligere vinyl materiale fra møbler du reupholstering. Du kan gjøre dette ved å trekke stifter bort fra rammen av møbler med en flat skrutrekker. fjerne materialet forsiktig slik at den kan lagres som mal for den nye vinyl materiale.

2 Plasser et stykke musselin klut over området du ønsker å dekke. Dette er bare nødvendig hvis du ikke var i stand til å bevare den forrige vinyl materiale i første trinn. Trace ut formen på det området du ønsker å dekke. Brett i to vertikalt og se etter symmetri.

3 Legg din muslin mal eller originale vinyl materiale over vinyl materiale du bruker til reupholster. Trace rundt kanten av malen. Legg en tomme på alle sider for overflødig materiale og kutte ut malen. Plasser din materiale over det området du ønsker å re-cover.

4 Varm vinyl materiale for å gjøre det mer smidig. Du kan prøve å la den i direkte sollys i flere timer, eller du kan bruke varme med en hårføner. Hold tørketrommelen omtrent seks inches fra materialet på høy varme. Dette vil gjøre vinyl materiale lettere å forvrenge.

5 Trekk stoffet materialet stram over kanten av møbler ramme. Bruk en elektrisk stiftemaskin for å feste din vinyl direkte til rammen. Fordi materialet er tykk, må du bruke flere stifter, plassert ikke mer enn 1/2 tomme fra hverandre. Mengden av stifter du bruker avhenger av størrelsen på området du ønsker å dekke; jo større område, jo flere stifter du trenger.

6 Legg igjen en ¼ tommers overflødig materiale rundt stiftet materiale. For å gjøre vinyl møbeltrekk ser penere og mer profesjonell, skjære vekk overflødig eller kaste den under og varmt lim materialet på undersiden av rammen til å fungere som en hem.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com