Bursdag gave ideer for en 25-år gammel kvinne

April 24

Bursdag gave ideer for en 25-år gammel kvinne


Velge en gave til en kvinne å slå 25 år gammel er lett når du har etablert hennes hobbyer og interesser. Hopp generisk blomster, sjokolade eller parfyme i favør av en gave tilpasset hennes personlighet. Fra fitness fanatikere til gadget elskere, er det en rekke alternativer for å vise hvor mye du bryr deg, uansett hva hennes smak.

Fitness Fanatic

Hvis hun jevnlig arbeider ut eller bruker mer tid på treningsstudio enn hjemme, velge en gave som vil hjelpe henne med treningsopplegget. Velg et armbånd for å holde henne iPod på plass når hun er trening eller ny fitness klær som en praktisk gave som hun vil sette pris på. Alternativt kjøpe en gave token for en nærliggende sunn juice bar som hun kan bruke til å ta en drikke mellom treningsbesøk. Hvis hun foretrekker å trene hjemme, kan en ny trenings DVD, yoga matte eller digitale skrittelleren være mer hensiktsmessig.

pamper Princess

For en kvinne som elsker å prøve ut de nyeste skjønnhetsprodukter eller ta godt vare på hennes personlige utseende, velge en gave som vil tillate henne å unne deg litt velvære. Kosmetikk, badeprodukter eller hudpleieprodukter kan alle bli lagt til en gave kurv, sammen med stearinlys og vin som en personlig bursdagsgave. I tillegg kjøpe dagspass til en lokal spa eller et gavekort for en skjønnhetsbehandling og inkludere den i sin hilsen.

karriere Woman

En 25 år gammel kvinne kan allerede ha forlatt college og skal starte opp en karriere i sin valgte yrket. En elegant skinn dagbok, stort vesken eller sølv penn sett er praktiske ting som hun kan bruke i hennes travle arbeidslivet. Tilpass din gave ved å ha det gravert eller skrive viktige datoer i sin dagbok. Hvis hun reiser utenlands med jobben, bør du vurdere et skinn pass dekke, bagasje koder eller håndbagasje i stedet.

gadget Queen

For kvinner som liker å eie den nyeste gadgets, det er mange elementer å velge mellom. Hvis hun kjemper for å komme ut av sengen om morgenen for arbeid, kjøpe en vekkerklokke med hjul som ruller av henne nattbordet. Hvis hun aldri har sett uten en bok i hånden, vil da en e-bok-leser for eksempel en Sony Reader, en Pandigital Novel eller en Ectaco jet Book redde henne å måtte bære mange bøker rundt i vesken hennes. Ta med en gave token for en stor bokhandel, slik at hun kan velge en roman eller to for å laste ned til enheten henne.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com