Wedding Page Layout Ideer for Scrapbooking

November 29

Wedding Page Layout Ideer for Scrapbooking


En utklippsbok fanger både bilder og følelser av et bryllup dag. Journalføring i utklippsboken gir en mulighet til å gå ut over innholdet i bildene. Bruden og brudgommen dele sine følelser og minner om dagen gjennom utklippsbok bildetekster. Tenk på utklippsbok layouts før bryllupet, så spør fotografen å ta spesielle bilder å fullføre sidene.

Klær

Brudekjole er en stor utgift for mange bruder. Fang kjolen og den andre bryllupsfesten klær i en spesiell utklippsbok layout foreslått av utklippsbøker, Osv knipse noen bilder mens kjole shopping, hvis mulig. Et bilde av kjolen og smokingen på en kleshenger tillater klær å ta sentrum scene for dette oppsettet. Ta øyeblikksbilder av annet tilbehør --- slik som sko, smykker og slør --- som avrunder klær layout. Hvis du har en fargeprøve av stoff fra noen av bryllupsfesten klær, ta den med på oppsettet som en utsmykning.

Bryllupsfesten

Bryllupsfesten spiller en stor rolle i bryllupet. Vie en utklippsbok layout til medlemmer av bryllupsfesten. Ta med individuelle bilder av bryllupsfesten eller en stor gruppe skudd fra bryllupet bilder. Inkluder hvert medlem navn i bildeteksten på bordet. For et mer personlig preg, legge en blokk med journalføring for hvert bryllup partimedlem. Inneholde navn, forholdet til paret og noen detaljer om personen. Dette kan inkludere hvordan de ble valgt for bryllupsfesten, en morsom øyeblikk fra bryllupet eller en annen interessant opplysning.

bryllup Prep

En bak-kulissene-titt på bryllupsdagen forberedelse legger et annet aspekt til bryllupet utklippsbok. Utklippsbøker, Etc foreslår blant annet bilder av bruden og brudgommen får klar og tilbringe tid med venner og familie før seremonien. Disse oppriktige skudd legge en mer personlig og avslappet preg på utklippsbok layout. Skrive ut en side fra en planlegger å legge en tidsplan fra bryllupet dag. Skriv i dagens timeplan inkludert salong avtaler, bilder, seremonien, mottak og andre høydepunkter i dag. Dette bevarer detaljene i dag og hvordan det pågikk.

hjerte Layout

Utklippsbøker, foreslår Etc med et hjerte layout, som fungerer godt med noen detaljer fra bryllupet dag. Skjær ut et stort hjerte som nesten fyller utklippsbok side. Bruk et stykke utklippsbok papir i en kontrastfarge eller mønster for hjertet. Dette bidrar til å skille den fra bakgrunnen. Skjær bildene til å passe inne i hjertet. Legg journalføring og annen pynt inne i hjertet, kutte hvert element for å passe inn i kurvene i hjertet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com