Slik kjører du nettverkskabler utenfor et hjem

January 23

Slik kjører du nettverkskabler utenfor et hjem


Fordelen med å kjøre nettverkskabler inne i huset er at disse kablene vil være beskyttet mot elementene. Det eneste du trenger å bekymre deg om er muligens støvsugere skade kabelen eller hunden tygger det opp. Men noen ganger er det mye mer praktisk å rute nettverkskablene utenfor hjemmet. Noen ganger er det en fysisk hindring inne i hjemmet, for eksempel en split-level kjelleren, skifer eller tregulv, eller en annen karakteristikk av hjemmet som ville kreve omfattende arbeid for å kunne plassere nettverkskabler. Når du trenger å kjøre nettverkskabler fra punkt A til punkt B, må du se på alle de potensielle ruter, blant annet utenfor hjemmet.

Bruksanvisning

1 Vurdere både potensielle utenfor rutene og avgjøre om nettverkskablene skal kobles til hjemmet eller gravlagt ved siden av hjemmet. Åpnings- og avslutnings steder for disse kablene fra hjemmet vil gjøre vedtak, for å kjøre nettverkskablene under bakken eller å feste dem til hjemmet selv, ganske klart. Hva ville være den kosmetiske effekten av å feste kablene til hjemmet ditt? Er potensialet jordiske ruten fri for murstein planters, sement gangveier, plen sprinkleranlegg rør, gass, kloakk og vann rør og andre underjordiske rute hindringer?

2 Identifisere og måle nøyaktig jordisk rute som du har tenkt å bruke. Husk at det er ønskelig å gjøre noen harde 90 ° hjørner, ikke bare når du må kabelen rundt hjørnet av huset eller hjørnet av blomsterbedet, men også i å nå dybden av den underjordiske ruten. Nettverkskablene må gradvis "feie" ned i bakken og slår horisontalt inn i den underjordiske grøft og deretter "feie" tilbake opp fra horisontal retning og inn i huset.

3 Finn ut hvilken underjordiske grav teknikk du vil bruke. Du har to valg, direkte begravelse eller bruk av rør. Direkte begravelse er lettere i form av arbeidskraft, men kommer med en større risiko for skade på nettverkskabler; også, med denne teknikken, kabler kan ikke være lett skiftes ut, og det anbefales at du bruker utendørs-karakter "pansrede" kabler. Conduit, det andre valget, er mer arbeidskrevende å først plassere i bakken, men det gir for framtidig plassering av flere nettverkskabler eller utskifting av skadde nettverkskabler.

4 Direkte begravelse behandlingen starter med en hage spade. Velg en spade som har en flat kniv som du kan kjøre direkte ned i bakken med minst motstand. En vanlig buet spade hode er ikke det beste valget. Målet ditt er å kjøre hagen spade rett ned i, og deretter trekke frem og tilbake på håndtaket, åpne opp en "cut" i skitt. Når du har fullført dette første skrittet, vil du ha en 4- til 6-tommers-lange (bredden på spade blad) kuttet i skitt som er 4 inches dyp og 2 til 3 inches åpen på toppen. Gjenta dette rett ved siden av det første kuttet, slik at du nå har en 8- til 12-tommers-lange kutt i skitt. Hold gjør dette hele tiden den foreslåtte ruten. Når man er ferdig, vil man ha skiver åpen jorden til en dybde på 4 inches, og denne skive vil være 2 til 3 inches bred på overflaten av smuss og kanskje bare en fjerdedel av en tomme i bunnen av den fire-tommers kutt.

5 Plasser armert kabel, mest sannsynlig CAT5, CAT5e eller CAT6 kabel, i dette kuttet i jorden, skyve det hele veien ned til 4-tommers dybde.

6 Koble kablene til nettverket ditt og teste dem for full funksjonalitet før du lukker opp denne direkte begravelse kuttet. Du ønsker å være sikker på at kabelen ikke ble skadet da det ble plassert.

7 Lukk opp dette kuttet, noe som vil direkte begrave armert kabel, ved stempling og presser på hver side av cut å returnere skitt til sin opprinnelige tilstand. Husk at du ikke grave dette kuttet, så det er ingen ekstra smuss å fylle ut; det er bare et spørsmål om å bryte sammen sider av kuttet til skitten flate er igjen over den nylig plassert nettverkskabelen.

8 Gjenopprett bunndekke over din nye underjordiske ruten. Hvis det er bare gress, i noen få uker det bør alle vokse sammen igjen og være umerkelig. Dersom bunndekkende er steiner eller flis, bare kle den opp slik at det ser ut slik det gjorde før du begynte å grave.

1 Velg den kanalen størrelsen du trenger. Ledningen størrelse er basert på antall kabler som du har tenkt å plassere i rør. En god tommelfingerregel er å bruke 1-tommers rør diameter for en eller to CAT5 eller RG-6 kabler, men hopp over 1 1/2-inch og flytte opp til 2-tommers rør for tre eller fire kabler. Ikke glem om fremtidig vekst. Hvis du vet at en gang i fremtiden vil du ønsker å plassere ekstra kabler i denne kanalen, sørg for å størrelse kanalen tilsvarende. Det kan være lurt å trekke en reservekabel i ledningen akkurat nå, som fremtidig kabelplassering kan være svært vanskelig på grunn av tvinnede kabler inne i kanalen. Selv med riktig størrelse kanal, kan fremtidige plassering krever at du re-trekke eksisterende kabler for å få en ny kabel i.

2 Velg hvilken type kanal som passer din søknad. Hvis det er en kort underjordiske løp, mindre enn 20 fot, og du bare har tenkt å bruke denne kanalen for en nettverkskabel, vil selv en vanlig hageslange gjøre jobben. For lengre løyper og flere kabler må du gå opp til en PVC-type rør. Fleksibel PVC rør, som kommer i en rull, er billig og eliminerer behovet for "feier" og kontakter. Men dette har en tendens kanal til "pop up" ut av bakken med mindre den er godt begravd minimum 8 inches. Det tredje valget er en stiv PVC rør. Denne kanalen krever bruk av koplingene å koble flere seksjoner og bruk av "sveip" for å gjøre svingene. Alle disse lednings komponentene må være permanent festet ved hjelp av PVC-lim.

3 Hånd grave en grøft for rør. Dette grøften skal være 4 inches bred og 12 inches dyp. Det anbefales å bruke en plast støv ark for midlertidig å lagre de fordrevne skitt, slik at det er lett å fylle grøften etter at kanalen har blitt plassert. Bruk en hage spade eller forankre verktøy for å grave denne grøften.

4 Plasser røret i grøften, og hvis du bruker stiv PVC, sørg for å bruke en liberal mengde PVC lim på kontaktene og feier for å sikre at kanalen er forseglet, og vil ikke tillate noen vann migrasjon.

5 Plasser kablene inne i kanalen før du lukker grøften. Disse kabler kan trekkes eller skyves ved hjelp av en trekksnor, avhengig av lengden av kabelføringen og type og antall kabler som blir plassert inne i rørledningen.

6 Aktiver disse kablene i nettverket ditt, og teste dem for full funksjonalitet før du lukker opp grøften.

7. Lukk opp grøften ved å erstatte skitt på toppen av ledningen. Gjenopprett alle bunndekkende til den opprinnelige tilstanden. Ikke bekymre deg hvis grøften dekselet er en halv tomme eller en tomme høyere enn terrenget rundt, fordi tiden vil flate ut dette.

1 Vurdere aktuell for å feste nettverkskablene til utsiden av huset. Du ønsker å velge den mest kosmetisk tiltalende ruten. Under taket takskjegget og langs grunnlaget er to gode steder å rute kabler. Din bestemt hus kan tilby flere rutemuligheter avhengig av selve strukturen.

2 Fest en eller to kabler ved hjelp av enkle kabelklemmer. På en tre-eksteriør huset disse kabelklemmer er rett og slett negler med plastkabelklemmer på hodene, og de er banket direkte inn i treverket. På stukk eller sement må du bruke skrue- og ankerkabelklemmer. Disse kabelklemmer vil kreve at du bore et hull for å plassere ankeret og deretter skru metall eller plast kabel klippet inn ankeret.

3 Fest tre eller flere kabler ved bunting alle disse kablene sammen med bruk av tie wraps hver 18 inches. Deretter fester du tre-eller-mer-kabel bunt på utsiden av ditt hjem ved hjelp av metallskrue-og-anker kabelklemmer.

4 Bruk en "dryppsløyfe" på utvendige ledninger der de går inn eller ut gjennom ytterveggen av hjemmet. En dryppsløyfe betyr at kabler, enten vertikalt eller horisontalt, dypp ned under oppføring / utgangshullet, danner en halvsirkel slik at kablene selv kjører vertikalt opp og ned i hullet går gjennom ytterveggen av huset. Dette er nødvendig for å hindre regnvann fra å reise ned kabelen og inn i huset.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com