Hvordan bli en vellykket flyvertinne

October 25

Hvordan bli en vellykket flyvertinne


Ifølge loven må de store flyselskapene har flyvertinnene ombord kommersielle flyreiser for å bidra til sikkerhet og sikkerheten til reisende. Passasjerkomfort er en sekundær oppgave flyvertinnene, som bidrar til å gjøre flyreiser fornøyelig. Skiftene som flyvertinnene arbeid varierer i henhold til sine tildelte flyreiser, men de kan jobbe opptil 14 timer per dag, hvis tildelt innenlands flyreiser. Bare de mest vellykkede flyselskapet traineer tjene arbeid som flyvertinnene, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS).

Bruksanvisning

Graduate from school. En Graduate fra skolen. Mens en high school grad er akseptabelt, flyselskapene ofte foretrekker søkere med høyskoleutdannelse og / eller gjennomføring av flyvertinne kurs, i henhold til BLS hjemmeside. Gode ​​studieretninger for aspirerende flyvertinnene inkluderer gjestfrihet, sykepleie, reiseliv og turisme, kommunikasjon og utdanning.

Meet the height, weight and vision requirements. 2 Møt høyde, vekt og synskrav. Høyde og vekt kravene varierer fra flyselskap til flyselskap, men en flyvertinne må ha noe problem å nå inn i luftlommer. Den ideelle vekten for en flyvertinne, i henhold til BLS hjemmeside, er en som er proporsjonal med den enkeltes høyde. Å jobbe som flyvertinne, bør en person ha en korrigert visjon spekter av 20/30 eller bedre.

Pass a background check. 3 Pass en bakgrunnssjekk. The Federal Aviation Administration (FAA) krever flyselskapene å kjøre bakgrunnen sjekker på søkere i løpet av de foregående 10 årene. Inkludert er kriminelle og skole poster, statsborgerskap, sysselsetting historie og sysselsetting hull.

Complete formal training. 4 Fullfør formell opplæring. Et flyselskap kan trene en flyvertinne på selskapets fly opplæringssenter eller en som tilhører et annet flyselskap, ifølge BLS nettstedet. Mange flyselskaper ikke anser en person en ansatt til å fullføre opplæringen. En rekke tester i løpet av treningen eliminerer mislykkede flyvertinne kandidater. Praksis flyreiser skje i de siste stadier av trening.

Receive the FAA Certificate of Demonstrated Proficiency. 5 Motta FAA Certificate of Demonstrert ferdigheter. Direktør for operasjoner (DO) for et flyselskap, må søke om dette sertifikatet på en flyvertinne vegne og sende inn en skriftlig forespørsel til FAA Airmen Certification Branch på selskapets brevpapir. Ved godkjenning, sender DO flyvertinne navn, statsborgerskap, fødselsdato, fødested, adresse og en fysisk beskrivelse av operatøren. FAA vil da sende en papirkopi kopi av sertifikatet til operatøren. Alle flyvertinnene må ha FAA sertifisering i henhold til BLS hjemmeside.

Be available to work at a moment's notice. 6 Vær tilgjengelig for å jobbe på et øyeblikks varsel. Nye flyvertinnene jobbe på flyselskapets base og er plassert på reserve status å fylle ut for andre flyvertinnene som er syke, omdirigert eller på ferie. Som ny flyvertinne, når du ikke er på vakt, er du fortsatt på vakt i tilfelle det er behov for å arbeide. Flyvertinnene forbli på reserve status i minst ett år, men det kan ta lengre tid å avansere i bestemte byer fordi oppgavene er basert på ansiennitet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com