Yard luke identifikasjon og kontroll

November 16En av grunnleggende slagene verftet omsorg er ugrasbekjempelse. Arbeidet med å holde ugress i sjakk er en pågående jobb, og på sitt verste ditt eneste valg vil være timer med å trekke ugress eller ved hjelp av en kjemisk ugressmiddel for å drepe dem. Ulike typer ugress krever ulike strategier for å fjerne, og til slutt det beste forsvaret mot ugress angrep er sunt gress og torv.

Identifikasjon

Ugress er planter du ikke har plantet, og ikke ønsker å vokse i din hage. Plenen ugress er delt inn i to klasser. Grassy ugress fremstå som et enkelt frø blad og inkluderer crabgrass og høye svingel. Bred blad ugress dukker opp med to frø blader og inkluderer løvetann, kløver, malt eføy og knute-luke. Noen typer ugress er ettårige, som betyr at de bare vokse for en sesong. Andre ugress er stauder, som er planter som vokser tilbake fra rotsystemet år etter år.

effekter

Det er to hovedproblemer med ugress. Den første er at de ikke ble valgt og negativ innvirkning på utseendet av et verksted eller hage. Den andre og kanskje mer alvorlig problem er at ugress frata gress og andre planter du prøver å vokse av vann, lys og jord og næringsstoffer. Hvis ugress er igjen ukontrollert, vil de ta over og snus ut gress og andre planter.

trekke

Den eldste og mest arbeidskrevende måte å kontrollere ugress, er å trekke dem ut for hånd. Dette er tidkrevende, men hvis du setter i verk det er effektivt. For brede blad og flerårig ugress, er det viktig å grave ut rotsystemet slik at ugresset ikke vil vokse tilbake. Hvis du bare har noen få spredte ugress i hagen din eller plenen, trekking er den tryggeste og minst kostbare metoden for kontroll.

Herbicider

Kjemiske herbicider kan påføres ugress for å drepe dem. Det finnes ulike produkter tilgjengelig som er mer effektive for ulike typer ugress, og en rekke produkter som dreper en rekke gress og brede blad ugress. Ved bruk av plantevernmidler, må du være oppmerksom på hvilken type ugress samt type gress du har. Noen plantevernmidler vil drepe gress og planter, så forsiktighet må tas i sin søknad. For et verksted som har et utbredt luke problem, ugressmidler er en anbefalt metode for kontroll.

Forebygging / løsning

Hage eksperter oppmerksom på at den beste måten å kontrollere ugress i å opprettholde en tett, sunn torv der ugress ikke kan enkelt ta tak. For å kontrollere ugress, klippe til en høyere høyde. Lengre gress nyanser av jord og bidrar til å bevare fuktighet, noe som gjør det vanskeligere for ugress å spire og vokse. Riktig vanning praksis vil også holde gress frodig og tykk, noe som gjør det vanskelig for ugress å komme i gang i første omgang.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com