Hvordan kan jeg bruke et kart Gas Torch trenger å lodde Stainless til Stainless?

December 8

Hvordan kan jeg bruke et kart Gas Torch trenger å lodde Stainless til Stainless?


Hvis kunstprosjekt eller avløp jobben krever deg til å bli to rustfrie delene sammen, kan lodde være det beste valget. Siden MAPP gass - et varemerke for flytende petroleumsgass (LPG) blandet med Metylacetylen-propadiene - brenner varmere enn LP gass, det er et utmerket valg for å bruke for lodding av rustfritt stål. Det er viktig å velge den riktige flussmiddel og loddetinn. Selv om alle lodding krever rengjøring av områder som skal loddes, krever lodding rustfritt stål ditt ytterste oppmerksomhet for å sikre rene flater.

Bruksanvisning

1 Brush de områdene som skal loddes briskly med stålbørste. rengjør grundig med løsemiddel for å fjerne smuss, fett eller flekker. Tørk med fille.

2 Påfør en syrebasert lodding fluks spesielt utviklet for rustfritt stål på begge flater som skal loddes. Holde de to delene sammen, slik at det ikke er noen hull. Lodd vil ikke fylle hullene.

3 Sett sammen din MAPP gass fakkelen ved å skru hodet på tanken. Tenn det med en gnist fra en lommelykt lettere, sigarettenner eller kamp.

4 Varm krysset med gassbrenner MAPP mens du holder lodde mot den. Ikke varm lodde direkte med lommelykt. Når det rustfrie stål blir varm nok, vil loddemetallet smelte og "svette" inn i fugen. Den tid det tar for loddemetallet til å smelte avhenger av tykkelsen av det materiale oppvarmet og størrelsen på flammen. Etter en liten mengde lodde svette i, dra vekk loddetinn og fakkelen.

5 Gi felles god tid til å kjøle seg ned før håndtering. Deretter rense bort eventuelle rester med løsemiddel og fille.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com