Workout Øvelser Bruke en stol

November 21

Workout Øvelser Bruke en stol


Du kan få en full body workout kun ved hjelp av stolen. Stol øvelser er nyttig for folk som ikke kan komme bort fra sitt skrivebord for en treningsøkt. De drar også nytte folk som er eldre og i rullestol. Når du utfører stol øvelser, bruke en stol som er solid nok til å støtte din kroppsvekt.

Neck Strekker

Sitt holdent på stolen vendt fremover. Med ryggen rett og føttene flatt på bakken, la armene henge løst på sidene eller plassere dem på fanget. Sakte snu hodet fra side til side, som om du kommuniserer "nei". Sakte ser opp og ned, som om du nikker "ja". Rull hodet rundt i en stor sirkel. Disse øvelsene løse opp spenninger i musklene i nakken.

skulder~~POS=TRUNC Rotations

Sitt rett opp i stolen vendt fremover. Med deg føttene flatt på bakken, la armene henge løst på sidene. Løft høyre skulder opp mot øret og hold posisjonen i 10 sekunder. Gjenta det samme med venstre skulder. Bøy albuene og sakte rotere begge skuldrene i sirkler i front og på baksiden. Skulder rotasjoner løsne opp skulderledd.

Bakover Chair Expansion

Skreve stol vendt bakover. Hold føttene flatt på bakken og holde brystet mot stolryggen. Bruk hendene til å spre dine bøye knærne fra hverandre. Strekk bena fra hverandre så langt du kan og hold stillingen i 10 sekunder og slipp.

pectoral Stretch

Sitt på stolen vendt fremover med knærne bøyd og føttene flatt på bakken. Interlace hendene bak ryggen på stolen. Hvis du ikke kan nå, hold et håndkle eller belte for å koble hendene på ryggen. Strekk hendene oppover og bakover for å motta en intens bryst strekningen. Hold stillingen i 10 sekunder og puste. Slipp og gjenta.

Forward Reach

Sitt rett i stolen vendt fremover. Strekk bena ut foran deg parallelt med bakken. Nå frem fra korsryggen og prøve å ta på tærne. Hold i 10 sekunder, slipp og gjenta. Videresend Reach strekker ryggen, hamstrings og kjernemuskulaturen.

stol crunches

Sitte på kanten av stolen med føttene flatt på bakken foran deg. Len øvre del av ryggen til å berøre baksiden av stolen. Holde knærne bøyes litt, løft knærne opp fra bakken til høyden på brystet og senke dem. Gjenta 15 til 20 ganger.

triceps Dips

Sitte på kanten av stolen vendt forover. Plasser hendene på kanten av setet rett under skuldrene. Flytt føttene med bøyde knær unna stolen, så baken er like ved setet og hendene støtte vekten din. Senk kroppen ned foran setet på stolen mens bøye skuldrene tilbake. Utvid armene som du løfter kroppen din. Gjenta 10 til 20 ganger. Triceps dips styrke og tone triceps.

nesten Sittende

Stå foran stolen som om du kommer til å sitte ned. Hold bena i hoftebreddes avstand og føttene parallelt. Sakte bøy knærne og senk kroppen din som om du skulle sitte. Stopp selv når setet når en tomme vekk fra setet på stolen og stå igjen. Gjenta 10 til 20 ganger. Denne øvelsen styrker quadriceps og hamstrings.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com