Hvordan overføre en iPhone 3G til en annen person

April 23

Hvordan overføre en iPhone 3G til en annen person


Hvis du eier en Apple iPhone 3G, og ønsker å gi den til en annen person, er det en rekke forberedelser du må gjøre før du overfører eierskap av telefonen til dem. Først og fremst må du sørge for at personen til å overta din service - eller modifisere telefonen slik at hun kan bruke sin egen tjeneste på den. I tillegg bør du fjerne personlig informasjon (for eksempel kontakter og bilder) fra iPhone 3G.

Bruksanvisning

Transfer your iPhone service plan to the iPhone 3G's new owner if you use AT&T. 1 Overfør iPhone service plan til iPhone 3G nye eieren hvis du bruker AT & T. Besøk "wireless.att.com" og logg inn for å "MyWireless konto." Klikk på "Support" og deretter "Mer Phone / Device Support" og deretter "Overfør telefonen." Send inn elektronisk utgivelse, noe som vil kreve at du oppgir en e-post adresse til din venn så AT & T kan sende e-post ham en søknad om å ta økonomisk ansvar for kontoen din.

Unlock or "jailbreak" your iPhone 3G so that he can use it with any mobile provider if he doesn't use AT&T. 2 Lås opp eller "jailbreak" din iPhone 3G, slik at han kan bruke den med alle mobilleverandører hvis han ikke bruker AT & T. Ta din iPhone 3G til en datamaskin eller mobiltelefon reparasjon spesialist for å få den låst opp eller laste ned og installere "blackra1n," som du finner under "ressurser" på din datamaskin. Koble iPhone 3G til datamaskinen med USB-ledningen og lansering "blackra1n," husk å klikke på "Make It Rain" -knappen når enheten "dokker" med datamaskinen. Løs ut din iPhone 3G og trykk på "regndråpe" -ikonet for å jailbreak det.

Remove any personal information, including contacts and photos, from your iPhone 3G. 3 Fjern all personlig informasjon, inkludert kontakter og bilder, fra din iPhone 3G. Slett oppføringer i telefonboken ved å trykke på "Kontakter" -knappen, deretter navnet på en kontakt du ønsker å fjerne, og deretter på "Edit" knappen. Trykk på "Slett kontakt" -knappen på bunnen av hver oppføring. Slett bilder manuelt ved pekte gjennom din "Kamerarull" og trykke på "Trash Can" ikonet eller ved å koble din iPhone 3G til datamaskinen og dra dem ut av sin "Bilder" mappen og på harddisken.

Delete any applications you've installed, as well as the email accounts you've stored on the iPhone 3G. 4 Slett eventuelle programmer du har installert, samt e-postkontoene du har lagret på iPhone 3G. Slette et program ved å holde fingeren nede over ikonet til den begynner å bevege seg. Trykk på det lille "x" øverst i venstre hjørne for å slette den. Slette e-postkontoer ved å skrive inn "Settings" -menyen og deretter "Mail, kontakter, kalender" -menyen, tappe kontoen du vil slette, og rulle ned i bunnen av sin side og trykke på den røde "Slett konto" -knappen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com