Batman kostyme ideer

August 18

Batman kostyme ideer


Siden debuten i Detective Comics i 1939, har Batman forblitt en pop-kultur ikon. Mens hans popularitet har aldri svekket, har hans drakt gjennomgått mange endringer og inkarnasjoner. Gjennom årene har Batman kostyme endres fra campy kostyme av Adam West i den originale TV-serien til den slanke og gotisk utseende av Christian Bale i Batman Begins og The Dark Knight. Disse variasjonene gir deg flere særegne kostymer valg å gjøre ditt kostyme en vinner.

60s TV Era Batman kostyme

Adam West Batman introdusert leir og farge i Batmans mørke verden. Består av en grå jumpsuit, mørk blå cowl og en lys gul belte, er denne drakten i sterk kontrast til de nyere mørkere kostymer av filmene. Mens denne drakten er ikke lett tilgjengelig gjennom kostymer butikker eller nettbutikker, kan du provisjon en fra spesialitet kostymedesignere på nettsteder som eBay. For å gi denne drakten en ekte følelse, legger øyenbrynene til pipen ved hjelp av hvit maling bruker fortsatt rammer av West fra serien som guide.

The Dark Knight Costume

Kanskje den mest populære Batman drakt på grunn av sin bruk i nyere filmer, the Dark Knight drakt består av en svart gummi bodysuit og cowl. Du kan finne varianter av denne drakten på mange forhandlere og nett kostyme butikker. For å fullføre dette utseende, legge mørkt ansikt maling rundt øynene før de settes inn i hetten. Brukt av ulike make-up artister på Batman tegn spilt av Michael Keaton opp til Christian Bale, vil dette enkle trikset holde huden rundt øynene uniform med jet-svart av pipen.

Tegneseriestil Costume

Består av en grå og svart bodysuit over en skum muskel-dress, har disse lett tilgjengelige kostymer blitt stadig mer populært blant Batman-fans i løpet av årene. Utstyrt med en gul nytte belte og bryst symbol, er denne drakten mindre rigid enn Dark Knight kostyme og gir brukeren en muskuløs utseende. Selv om disse kostymer vanligvis kommer med støvel dekker, kan du erstatte oppstarts dekker med svarte verktøyet støvler for å gi kostyme en mer ekte utseende.

de Villains

Du trenger ikke å begrense deg til bare Batman varemerke Batsuit. Batman rogue galleri byr på mange valg for spennende karakterer med levende kostymer valg. Du kan gjøre Joker drakt ut av en fargerike drakt kombinert med ansiktsmaling som minner om Heath Ledger ta på Joker. Andre kostymer du kan kjøpe fra forhandlere er Catwoman, Scarecrow og Poison Ivy.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com