Alice in Wonderland Tea Party Ideas

May 24

Alice in Wonderland Tea Party Ideas


Alice in Wonderland er en klassisk og kjære romanen og filmen. For alle som elsker denne historien, en Alice in Wonderland Tea Party er en fin måte å feire en bursdag eller andre spesielle anledninger. Vær kreativ og se filmen flere ganger for å bli inspirert med ideer til Alice in Wonderland Tea Party.

Invitasjoner

Alice-in-Wonderland.net foreslår å sende ut invitasjoner som ber gjestene å ikke komme for sent til en svært viktig dato, akkurat som den hvite kaninen hadde sagt.

dekorasjoner

Du kan dekorere hovedtabellen med en rekke variert te potter og kopper akkurat som Mad Hatters Tea Party ble satt opp. Du kan også bruke en rekke stoler rundt bordet, akkurat som i Alice in Wonderland. Røde og hvite rosebusker er også et must. Du kan sette malingspann med pensler ved siden av rosebuskene for ekstra effekt.

Mat og Drikke

Sett ut skuffer og skuffer av fingermat og lekre desserter med etiketter som sier "spiser meg" på dem. Du kan skrive disse ordene direkte på matvarer med rykende glasur på ørkener, eller du kan feste en etikett (lett funnet på et kontor forsyning butikken) med hyssing til fingermat. For drinker, sette merkelapper på alle kopper som sier "drikk meg. Du kan bruke datamaskinen til å gjøre morsomme fonter eller hånd skrive dem selv.

Aktiviteter og spill

Croquet bør være på listen over spill og aktiviteter. Du kan ha noen kle seg ut som dronningen og bruke plenen flamingoer å spille. Skjule en mus inni en av tekanner som er dekorere hovedtabellen. Den som finner muse får en premie.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com