Slik installerer en Starter på en 1991 Toyota Corolla

March 8

Slik installerer en Starter på en 1991 Toyota Corolla


Starteren på Toyota Corolla fester på siden av motorens transmisjonshuset på passasjersiden. Det er et lite utstyr inni starteren som engasjerer et tannhjul i overføringen når du starter din Corolla. At utstyret bidrar til å bringe motoren til liv. Den vanligste grunnen til å endre en startpakke skyldes slitte børster i starteren motor. Når børstene slites ut, vil du finne det vanskeligere og vanskeligere å starte bilen.

Bruksanvisning

1 Kjør Corolla på et sett med ramper og sikre parkeringsbremsen. Hvis du ikke kan starte Corolla, jekk opp fronten og sted bukker under rammen.

2 Ta den negative batterikabelen fra batteriet ved å løsne bolten som holder kabelkontakt stramt med en socket og skralle og deretter ved å trekke kontakten ut batteriet terminal.

3 Finn starteren under motoren, boltet til transmisjonshuset. Bruk erstatning starter for et visuelt hjelpemiddel.

4 Fjern de to ledningene som kobles til baksiden av starteren solenoid som bolter til toppen av startmotoren. Ledningene sikre til magnet med hex-buts. Fjern sekskantmuttere med en socket og skralle og trekke ledningene av magnet.

5 Koble ledningsnettet fra baksiden av startmotoren.

6 Fjern de tre boltene som fester starteren til Corolla girkasse bolig med en socket og skralle og dra i start av huset.

7 Fjern skruen som holder magnet på starteren med en socket og skralle. Fjern ledningen som kobles til starteren til solenoiden med en socket og skralle og trekk magnet av starteren.

8 Fest magnet til starteren med bolten, socket og skralle. Fest ledningen som forbinder starter og solenoid til starteren med socket og skralle.

9 Fest starteren til Corolla girkasse bolig med tre bolter, socket og skralle.

10 Koble ledningsnettet til startmotoren.

11 Koble de to ledningene til baksiden av magnet hjelp av nøtter, socket og skralle.

12 Koble batterikabelen på terminalen og stram bolten på kontakten med en socket og skralle for å feste den til terminalen


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com