Kan jeg kreve Jobbsøkere Fradrag?

May 3

Kan jeg kreve Jobbsøkere Fradrag?


Arbeidssøker tillegg er en dagpenger utbetalt til personer i Storbritannia som er på jakt etter arbeid eller som ikke jobber mange timer i uken. Det er ment å dekke levekostnader og administreres av Jobcentre Plus. Betalt hver uke rett inn i en persons bankkonto, som i 2012 det varierer fra £ 51.85 til £ 64.45 per uke for en individuell, avhengig av hvilke typer kvote han kvalifiserer for og hans økonomiske forhold. Det er flere kriterier som et individ må oppfylle for å få Jobbsøker tillegg.

to typer

Det finnes to typer Jobbsøker tillegg. Bidrag baserte Jobbsøker tillegg utbetales til personer som har, i løpet av sitt yrkesaktive liv, betalt tilstrekkelig folketrygden - en skatt som også går mot en statlig pensjon - bidrag. Det er betalt uavhengig av økonomiske forhold. Inntektsbasert Jobbsøker tillegg er for de som ikke kvalifiserer for innskuddsbasert godtgjørelse, og er en behovsprøvd fordel. En person med £ 16 000 eller mer i besparelser vil ikke kvalifisere og eventuelle besparelser over £ 6000 vil påvirke mengden en person mottar.

Alder

Begge typer Jobbsøker tillegg er tilgjengelig for personer som er i alderen 18 år eller over, men som ikke har nådd den nasjonale pensjonsalder. Som i 2012 pensjonsalderen for menn var 65 år og at det for kvinner var 60 år. De over pensjonsalder kvalifisere for en statlig pensjon i stedet for Jobbsøker tillegg. Fordelen er tidvis utbetalt til personer i alderen 16 eller 17 år, men bare i tilfeller av ekstrem motgang som et resultat av fremmedgjøring fra familie, eller om de er en ensom forelder. Vanligvis, 16- eller 17 år gamle barn som trenger hjelp kvalifisere for en annen fordel, inntekt støtte.

Lokasjon

Å hevde Jobbsøker tillegg, må en person vanligvis være bosatt i Storbritannia. Dette er delvis fordi deltakelse på en to ganger månedlig møte med en Jobcentre Plus rådgiver er obligatorisk for å få fordel. Et individ kan motta bidrag baserte Jobbsøker tillegg gjennom staten bestemmelsen system i et land i EØS-området, som Storbritannia har en gjensidig avtale. I dette tilfellet må en søker ha rett til Jobbsøker tillegg helt frem til avreisedagen, har registrert i minst fire uker før, søker arbeid i utlandet og registrere seg hos destinasjonsland fordeler byrået ved ankomst.

Aktiv

For å kvalifisere for begge typer Jobbsøker tillegg en person må være fysisk i stand til å arbeide og aktivt søker arbeid. Fordringshavere blir bedt om å levere bevis på sin jobbsøking under møter med Jobcentre Plus rådgiver. Personer som ikke oppfyller disse kriteriene - som er, for eksempel, omsorg for små barn eller en eldre, syke slektning, eller er fysisk i stand til å arbeide - kan kvalifisere for andre fordeler som inntektsstøtte eller inhabilitet fordel.

Arbeid

En person kan kreve Jobbsøker tillegg selv hun arbeider. Men for å være kvalifisert, må hun ikke jobbe mer enn 16 timer per uke i gjennomsnitt. Lønnsslipper detaljering arbeidstid og kompensasjon mottatt for det vil være nødvendig med din Jobcentre Plus rådgiver under to ganger månedlig møte.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com