Murder Mystery Hendelser i Sørøst Michigan

July 12

Murder Mystery Hendelser i Sørøst Michigan


Murder Mystery hendelser er interaktive teater saker som gjør at gjester til å delta i å løse et mord ved å oppdage ledetråder. De fleste slike mordmysterier inkluderer aktører og mange involvere periode og / eller rolle kostymer og skript for de deltakende gjester. Mens murder mystery partene kan holdes i private hjem, er det arenaer i sørøstlige Michigan som spesialiserer seg på mordgåte hendelser. Arenaer inkluderer middag teatre, tog og bed and breakfast inns.

De Murder Mystery Players

De Murder Mystery Spillerne er en profesjonell gruppe som har gjort mordmysterie viser siden 1987 som inneholder improvisatorisk komedie og publikumsdeltakelse. Dave og Buster restaurant i Utica, Mich., Gir tre-retters gourmetmåltider kombinert med mordmysterier. Mystery middag teater på Andiamo italiensk Restaurant i Warren gir tre-retters måltider blandet med moro og latter murder mystery Spillere gi som de tilbyr ledetråder for å hjelpe publikum å løse mysterier.

The Old Road er Murder Mystery Dinner Train

Murder Mystery tog i sørøstlige Michigan gi middag teater arrangementer som varer to til tre timer som inkluderer middag og en trupp av skuespillere som involverer gjester i å løse en mordgåte på et tog som det reiser ned sporene. Den gamle veien er Murder Mystery Dinner tog som opererer i Charlotte og Blissfield, Mich., Gir god mat, en cash bar og voksen humor som gjester bli en del av showet. En roterende tidsplan for mordgåte middager foregår gjennom hele året, inkludert lørdager i desember, og en spesiell nyttårsaften hendelse.

Munro House Bed and Breakfast Inn

The Southern Michigan Bed and Breakfast Association har vertshus som tilbyr et utvalg av reiseopplevelser fra romantiske spa helgene for å Murder Mystery middager. De store historiske hjem som huset bed and breakfast inns foreta en ideell setting for mordmysterier som tillater gjestene å bli stjernene i showet. Munro House Bed and Breakfast Inn i Jonesville, Mich., Har et mordmysterium middagsselskap bed and breakfast pakke som gir gjestene en rolle, en drakt og en fem-retters middag i løpet av en voksen-tema mordmysterie spill.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com