Gaver til menn i 70-årene

November 25

Gaver til menn i 70-årene

Gaver til menn i 70-årene

Finne en gave til en eldre mann kan virke vanskelig, siden menn i 70-årene har vanligvis ervervet alle husholdningsartikler som de trenger. Hvis de har en hobby, eldre menn generelt har det meste av utstyr de trenger for det også. Faktisk er menn i 70-årene ofte nedbemanning til en mindre boareal og kan gi ting bort heller enn å lete etter nye tillegg. Gi en eldre mann gaver som vil bli brukt ofte eller forbrukes, eller finne tjenester eller hendelser som han ville nyte.

Klær

Hvis 70+ gave mottakeren vanligvis gjør sin egen klær shopping, er sjansene han trenger noe praktisk at han ikke kan ha hatt en sjanse til å kjøpe. Dette kan være en ny skjorte, fritidsklær bukser eller jeans eller nattøy. Hvis du kjenner mannen godt, be ham eller sjekke skapet hans for å se hvor hullene er. No-jern, no-rynke, kan vaskes i maskin stoff alternativer er alltid verdsatt.

Mat

Alle elsker spesielle matvarer, men noen ganger eldre mennesker ikke unne seg den maten som de elsker mest. Hvis det er en bestemt mat som han elsker, lage en gave kurv fokusert rundt det. Laks, sjokolade og paier er alle ideer som kan fylle opp et matfat. Kjøpe ham et medlemskap, for eksempel en vin klubb som gir en spesiell flaske vin til hans dør hver måned, eller en mat i måneden klubben. Mange eldre voksne har kosttilskudd bekymringer, så undersøke denne muligheten på forhånd.

Abonnement

Bøker og magasiner er alltid en hit. Se i sitt bibliotek og på hans bord for å se hva han leser akkurat nå. Spør ham om det er en serie som han liker og få ham de neste bøkene i serien. Forhåndsbestill dem til å bli levert hvis de ikke har kommet ut ennå. Hvis han har en favoritt forfatter, kjøpe ham deluxe gave sett med paperbacks. Gi ham en e-reader, hvis du har råd til det, slik at han kan være en septuagenarian teknikken. Lær om sine hobbyer og interesser og abonnere ham til aktuelle magasiner.

Helg eller kveld ute

Hvis mannen i 70-årene er noen du kjenner godt, kan han sette pris på en gave av tid med deg eller andre slektninger. Inviter ham til hytta eller sommer utleie hjem for hans bursdag helg. Få billetter til et show og invitere ham ut på middag, eller bare invitere ham over til brunsj på ditt sted. Bursdager er gode tider for inspirasjon til å gjøre noe som du kanskje vanligvis glemmer eller forsømmelse å slå stort på på andre tider av året. Hvis du ikke kan delta, få ham billetter for to til en spiller som han ville elske, et hjem show eller et gavekort til en favoritt restaurant.

tjenester

Helsemessige bekymringer er mulig for menn i 70-årene. Hvis dette er tilfelle, er en meget gjennomtenkt alternativ gave service, enten fra deg eller noen andre. Gi ham en kupong for å få hjelp med shopping eller rengjøring økter. Enten tilby denne tjenesten selv, eller om han er komfortabel med tanken, kan leie noen andre til å gjøre det.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com