Creative gave ideer for kvinner Retreats

January 12

Creative gave ideer for kvinner Retreats


Kvinner legge ut på retretter for en rekke årsaker. Noen delta som en del av en organisert kirke eller religiøs hendelse, mens andre ser ut til å bygge sterke relasjoner med kolleger. Noen trekker også sikte på å hjelpe kvinner utforske sine liv som en del av en reise av selvoppdagelse. Uansett, kvinner vanligvis mottar gaver ved fullføring av en retrett som en symbolsk takk for å delta.

minne~~POS=TRUNC Items

Minne om hendelsen gjennom gravert eller personlige elementer. For eksempel tilby fotorammer, gjenbrukbare dagligvarer poser, baseball caps og visir med navn og dato for tilbaketrekning. For en ekstra touch av eleganse, inkludere lignende graveringen på et armbånd eller anheng. På større elementer, for eksempel T-skjorter og gensere, inkluderer navnene på de kvinnene som deltok. Tilleggs personlig hjem og kontor innredning inkluderer krus, dekorative tallerkener, minnesmerke bokser, plakater, penner, blyanter, stasjonære og notatblokk.

Religiøse elementer

For kristne farms, gir slike hellige elementer som bibler, bønnebøker, Christian musikk-CDer og krusifikser. Religiøse retreats for ikke-kristne vil tilby mer passende gjenstander som en Star of David anheng, en kopi av Koranen eller en statue av Buddha. Del ut lager og industri programvare for kvinners virksomhet retretter. For retreats rettet mot bette livet ditt, inkluderer en samling av selvhjelpsbøker eller motiverende DVDer på å oppnå personlig suksess. Også tilbyr månedlige eller årlige abonnementer på blader som fokuserer på kvinnespørsmål.

hage~~POS=TRUNC Varer

Hvis du ønsker å gi gaver med en feminin touch, tilby deltakerne en blomsterbukett eller en plante med navnet sitt malt eller stensilerte på potten. Fyll hagesett med et bredt utvalg av blomster, planter og grønnsaksfrø, samt kneeling pads, hagehansker, visir, solkrem, leppepomade og en samling av hagearbeid verktøy, slik som hakker og spader. Som en ekstra bonus, inkluderer et sett med vindklokker. Hver gang deltakeren ser på hagen sin eller hører klokkespill, vil hun tenke på retrett.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com