Hvordan lage trukket sukker dekorasjoner

March 30

Hvordan lage trukket sukker dekorasjoner


Trakk sukker er en avansert teknikk som brukes av konditorer å skape kunstnerisk utsmykning av sukker. Det ferdige produktet er vakkert når teknikken er utført på riktig måte, men perfeksjonere prosessen kan ta flere forsøk. Arbeide med varmt sukker gjøres best uten små barn rundt og med riktig utstyr og sikkerhetsutstyr. Når den trekkes sukkeret er på riktig temperatur og konsistens, må man arbeide raskt å manipulere sukker til den ønskede form.

Bruksanvisning

1 Bland ingrediensene for trakk sukker i rustfritt stål eller kobber pan. Bringe ingrediensene til en koke uten omrøring for å unngå krystallisering av sukkeret. Stek uten røring sukker blandingen til den angitte temperaturen.

2 Hell ut sukker blandingen på en metall stekebrett kledd med en silikonmatte eller bakepapir. Du kan også bruke en smurt marmor plate for å avkjøle blandingen litt før den kan håndteres.

3 Trekk sukker med hansker til sukkeret utvikler en skinnende glans. Flytende konditorfarge bør legges i de første stadiene av å trekke prosess for å fordele fargen jevnt. Arbeide raskt og jevnt for å minimalisere risikoen for omkrystallisering av sukkeret.

4 Plasser trakk sukker under en varmelampe for å holde den myk, ved hjelp av kjøkken saks for å klippe av et stykke å forme. Forme sukker til den ønskede form, ved hjelp av varmelampe for å holde den inntrukne sukker varm nok til å være bøyelig. Det er viktig å holde den trakk sukker myk før du er ferdig med å jobbe med det, la den avkjøles for mye kan føre til en sløvet ferdig når du oppvarmer det å jobbe med det.

5 Lagre fullført sukker dekorasjoner i en forseglet plastpose med et tørkemiddel inkludert for å beskytte dekorasjoner fra fuktighet og fuktighet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com