Hospital Vindusbehandling

October 26

Hospital Vindusbehandling


Interiørdesign for sykehusene har endret seg i løpet av årene som designere har tatt hensyn til mer enn bare funksjonaliteten til sykehus rom. Nå interiørdesignere spør seg hvordan de kan gjøre pasientrom føler deg komfortabel og behagelig samtidig opprettholde et høyt nivå av renhet og effektivitet for sykehuspersonell. Interiørarkitekter har eksperimentert med en rekke vindu behandlinger for sykehus rom for å finne ut hva som fungerer best for pasienter og ansatte.

blinds

Blinds er den mest tradisjonelle vindu som dekker for sykehus rom. Lamellgardiner er ofte valgt fordi de er lett rengjøres. Blinds kan åpnes og lukkes for å slippe inn eller lukke ut lys, avhengig av pasientens og personalets behov. Tradisjonelt blinds er hvite, men de kan finnes i andre farger også.

spon

En spon boks vindu behandling er en måte å innlemme typer inn i et sykehus. Dette vinduet dekker brukes oftest for barns sykehus eller for sykehus vinger eller rom spesielt for barn. Platene kan males for å se ut som skyer, jungel blader eller noe annet som ville passe inn i utformingen av rommet. Disse detaljene er ment å øke et barns ånder mens på sykehuset.

Farge

Farger er en viktig del av sykehuset interiørdesign, og forskjellige fargede gardiner er valgt for sykehus rom. Psykiatrien Online tyder på at sterke farger kan være nyttig for en pasient som er deprimert, men kan også stimulerende for noen pasienter. Psykiatri Online sier også varme farger med korte bølgelengder er beroligende for pasientene.

Mørkelegging

Blendingsgardiner brukes på sykehus fordi de blokkerer ut lyset og tillate pasientene å sove når som helst på dagen. Blendingsgardiner trenger ikke å være svart, men nå kommer i en rekke farger for å koordinere med resten av rommet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com