Topp 10 jobber uten en grad

March 11

Topp 10 jobber uten en grad


Toppen inntekter, inkludert Bill Gates, har vært i stand til å bli økonomisk vellykket uten en høyskole grad. Ifølge Career Builder, gjør åtte av de 10 raskest voksende yrker krever en bachelorgrad. Disse etterspurte yrker har den fordelen at de ikke er utsatt for outsourcing. Noen krever fagutdanning eller advokatfullmektig grad, og alle krever litt trening eller læreplass.

Flygeleder

Flygele gjøre visse flyene fly trygg avstand fra hverandre og regulere ankomster og avganger. Deres medianlønnen var £ 72 735 i 2008, ifølge Lønn. com. Feltet opplæring er nødvendig og fremtidig etterspørsel virker lys som luft trafikken øker.

Transport, lagring og distribusjon Managers

Transport, lagring og distribusjon ledere koordinere transport, lagring og distribusjon aktiviteter mens du følger regjeringens politikk. Deres median lønn var £ 49 400 i 2008, Salary.com rapportert.

Industriproduksjonssjef

Den industrielle produksjonssjef overvåker produksjonen av varer produsert. Mange arbeidsgivere gir on-the-job training. Lønnen har i gjennomsnitt £ 54 145 i 2008, ifølge Salary.com.

Computer Support Specialist

De som kjenner datamaskiner og feilsøking nettverk vil fortsette å være i høy etterspørsel og kreve en god lønn på rundt £ 44 200 i 2008, Salary.com rapportert.

Gaming manager

The gaming leder jobb er perfekt for noen som liker tanken på å håndtere en spillkonsoll eller casino. Det er en endring fra den typiske 9-5 corporate jobb. De gjennomsnitt £ 44 395 i 2008, Salary.com rapportert.

Politiet Og Detective Supervisor

Politi og detektiv veiledere overvåke rettshåndhevelse ansatte. Arbeidserfaring i et beslektet område er nødvendig. Median lønn i 2008 var £ 49 075, ifølge Salary.com.

Power Plant Operator

Kraftverks operatørene er pålagt å ha omfattende opplæring for å kunne kontrollere utstyr som påvirker strøm av reaktoren i et kjernekraftverk. Median lønn var £ 47 645 i 2008.

Heis Montører og reparatører

Heis installatører og reparatører også arbeide med andre tilsvarende utstyr, som for eksempel rulletrapper. De fleste får sin opplæring gjennom lærlingordninger. I 2008 var gjennomsnittlig lønn var £ 45 110, Salary.com rapportert.

Tekniske salgsrepresentanter

Selgere selge produktene deres selskap gjør. On-the-job training er vanligvis gitt. Salary.com rapporterte medianlønnen i 2008 var £ 45 630.

Sales Supervisor

Veiledere og ledere av ikke-detaljhandel salgsarbeidere kontrollere aktivitetene deres, og må ha erfaring i feltet. Deres median lønn var £ 44 265 i 2008, ifølge Salary.com.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com