Hvordan Craft Hells inn en Rain Chain

September 15

Hvordan Craft Hells inn en Rain Chain


Regn kjeder tjener samme formål som en downspout på takrenne system. De hjelper styre strømmen av regn fra takrenner til bakken. Men regn kjeder også legge til et dekorativt element i prosessen, og vil ikke bli tett med løv. Regn kjeder kan komme i mange stilarter laget av forskjellige materialer, inkludert tau, kjetting og kobber. Hvis du liker utseendet på skjell, kan du lage din egen regn kjedet med skjell og kjedeledd for lite penger og lite arbeid.

Bruksanvisning

1 Mål lengden du ønsker for din ferdige. Din regn kjeden må henge fra en takrenne og kjøre ned til ca to til tre inches fra bakken.

2 Mål størrelsen på skallene du skal bruke. Velg et skall som er omtrent fire til fem inches for best resultat. Du kan bruke hvilken som helst stil shell du ønsker, men skjellene er lettest å jobbe med. Du kan bruke skjell alle i samme stil eller blande ulike typer.

3 Mål størrelsen på linkene over hagen kjeden du har tenkt å bruke. Garden-kjeden kan bli funnet på din lokale jernvarehandel og er generelt en tomme per link.

4 Bruk målinger fra trinn 2 og 3 for å bestemme antall kjedelengder og antall skjell du trenger for å gjøre kjeden, som du har funnet i trinn 1. Du vil ønske å veksle en kjedeleddet og ett skall som du går , og starter med en link og slutter med et skall.

5 Bruk en Dremel verktøy for å bore et hull i kanten av skallet som er bare litt større enn diameteren på kjedeleddet. Bore et andre hull motsatt den første. Gjenta hele denne prosessen med hvert skall. Gå sakte når boring for å holde fra å bryte dine skjell.

6 Bruk et par av nebbtang for å åpne leddet i kjeden.

7 Sett koblingen gjennom ett av hullene du opprettet i trinn 5. Lukk kobling med tang.

8 Fortsett å montere kjeden med en link i hvert hull i skallet. Du vil ende opp med to skjell festet til en link.

9 Bor et hull i din takrenne på kanten av hvor downspout ville være.

10 Åpne toppkjedeleddet og sett den gjennom hullet du boret i forrige trinn. Lukk kobling ved hjelp av tang til å henge den utfylte regn kjeden.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com