Hvordan Color Gum Lim Varer til kaker

November 13

Hvordan Color Gum Lim Varer til kaker


Gum paste er en blanding som inneholder sukker, maisenna og gelatin brukes hovedsakelig i kaken dekorere. Selv om det i likhet med fondant smak og tekstur, de to tjener forskjellige formål. Fondant brukes til å dekke kaker, mens tannkjøtt lim brukes til å lage modeller og andre dekorasjoner. Gum lim tørker hardt, noe som gjør den ideell for etablering av blomster, dyr og andre komplekse tall. Du kan kjøpe store kar med vanlig tyggegummi lim på din lokale hobbybutikk og legge til dine egne farger hjemme.

Bruksanvisning

1 Ta bare mengden av tyggegummi lim du trenger fra karet. Gum paste har en tendens til å tørke ut, så alltid dekke karet umiddelbart etter at du fjerner den nødvendige mengden.

2 Elt tannkjøtt lime grundig til den begynner å mykne. Varmen fra hendene og elting vil bidra til å varme og myke gummien lim. Rull tyggegummi lim til en ball og legg på et stykke av vokset papir.

3 Sett på et par av disponibel plasthansker før du begynner å arbeide med konditorfarge for å hindre hendene fra å bli farget. Ved hjelp av en tannpirker, male noen små prikker av konditorfarge på tannkjøtt lime ballen. Start alltid med bare noen få punkter; gel farge er svært konsentrert. Det er enkelt å legge til mer farge senere ved behov. Hvis du vil, kan du også legge til noen punkter med smak ekstrakt på dette tidspunktet.

4 Elt tyggegummi lim til fargen er jevnt fordelt og blandet. Noen farger kan overføre til hanskene, men holde elting til det meste av det har returnert til tannkjøtt lime. Hvis pastaen er for lys, legge til et punkt eller to av farge. Hvis fargen er for mørk, legge til litt mer hvitt tannkjøtt lime. Hold elting til du har oppnådd ønsket farge.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com