Hvordan Gift-Wrap et Plant

February 6

Hvordan Gift-Wrap et Plant


En plante som gjør en god all-purpose gave, men en ulempe er hvordan du pakker det for presentasjon og transport. Velg en plante som lett kan gjennomføres, og er ikke altfor stor eller bred. Lettstelte planter som Philodendron, engelsk eføy eller amaryllis kan være pakket i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1. Mål potten diameter og den totale høyde av både potten og anlegget. Innkjøps cellofan gaveposer hvis dimensjoner er minst seks til åtte inches lengre og fire inches bredere. Høydeforskjellen gjør at du kan samle posen over den høyeste delen av anlegget og forskjellen i bredde gjør det lettere å skyve potten i posen uten å banke på blader eller blomster fra anlegget.

2 Vann planten hvis jorda føles pulveraktig eller hvis kantene eller tips av noen blader er brune, hengende eller krøllet. Knip av noen døde trær. At anlegget til å renne over natten i en vask eller legg den på et brettet håndkle i 15 til 30 minutter før du pakker den.

3 Coil eventuelle etterfølgende vinstokker eller forlater forsiktig rundt den viktigste stammen eller pære inne i potten før du skyver anlegget inn i cellofan pose.

4 Samle toppen av cellofan posen minst to inches over den høyeste delen av anlegget og potten. Fest den med flere ledd av curling bånd og bind den med en knute. Trekk endene av båndet sammen en saks for å få dem curl.

5 Plasser cellofan-innpakket plante inne i en glanset boutique-stil gavepose som er stor nok til å romme anlegget uten å knuse det.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com