Hvordan lage en enkel Treasure Chest

September 7

Hvordan lage en enkel Treasure Chest


Ideen om pirater og tapte skatten har fascinert verden i århundrer. Bøker har blitt skrevet om pirater på jakt etter nedgravde skatter og deres mange opplevelser. Selv om det er lite sannsynlig at en nedgravd skatt kan bli funnet i det virkelige liv, kan skattekister brukes til å dekorere stykker under Halloween eller for pirat-tema bursdagsselskaper.

Bruksanvisning

1. Skjær tre sider av toppen av boksen vev slik at det kan åpnes. Brett den fjerde siden tilbake en gang bare for å sikre at det er kuttet nok, og deretter kaste den tilbake ned for å lukke det.

2 Cut brun eller sort konstruksjon papir til størrelsen på boksen vev. Det er enklest å kutte konstruksjon papir til størrelsen på hver side. Lim papiret til boksen, være forsiktig med å lime toppen av vev boksen lukket.

3. Skjær gul konstruksjon papir i henhold til innsiden av boksen vev. Lim den til innmaten og interiør bunnen av boksen til slik at hele innsiden ser ut som om det er foret i gull.

4 La limet tørke. Vanligvis vil det ta omtrent en time for limet tørke helt.

5 Tegn en lås og andre dekorative elementer på boksen med markører. Fargen på papiret vil diktere hvilke markører som er best. Bruk lysere markør farger på svart papir mens du kan bruke nesten hvilken som helst farge på brunt papir.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com