Andre års jubileum gave til menn

April 22

Andre års jubileum gave til menn


Kjøpe en ideell bryllupsdag gave tar tid og tålmodighet. Det er viktig å vise mannen din hvor mye han betyr for deg på denne spesielle dagen. Når det kommer til andre jubileum kan det være lurt å se på gaveliste til brainstorming en gave idé. Velg fra den tradisjonelle, moderne og gemstone listen. Eller tenk om en personlig gave du kan gi.

Bomull

Den tradisjonelle gave til andre jubileum er bomull. Dette er den ideelle tiden å oppdatere garderoben sin. Kjøpe ham bomull klær, som skjorter, gensere og t-skjorter. Også, kjøpe ham en monogram bomull badekåpe - unn deg en også å matche. En annen idé er å kjøpe ham bomullsbaserte sengetøy. Invester i et luksuriøst egyptisk bomull sengeteppe til sengen du deler. Hvis du ønsker å kjøpe ham noe eksotisk, få ham en bomulls hengekøye å hvile på i bakgården. Du kan nyte en romantisk kveld stargazing på jubileum.

Kina

Kina er den moderne gave å gi i år. Kjøp noen spesiell Kina for en romantisk jubileum måltid. Hvis din mann elsker kinesisk mat så koker ham en romantisk kinesisk måltid av hans favoritt retter. Eller, hvis du føler deg mindre trygg for en kinesisk takeaway; skape en romantisk setting med levende lys, myk kinesisk musikk og fint porselen. Hvis du har penger til å sprute, bestille en to-ukers ferie til Kina. Dere kan utforske severdighetene i landet og smake autentisk kinesisk matlaging.

Garnet

Garnet er den tradisjonelle gemstone av dette året. Hvis mannen din liker å bære smykker deretter plukke ut et stykke pyntet med en granat. Dette kan inkludere et rustfritt stål ring, tie klipp eller gull mansjettknapper. For den mann som ikke bære smykker, kjøpe seg en rød granat farget tilbehør, for eksempel et skjerf eller et slips.

andre ideer

Siden det er en andre jubileum, ta en andre bryllupsreise. Velg et sted din mann har alltid ønsket å besøke, men har ikke hatt sjansen til. Eller, ta ham med til et land du har vært på, men han har ikke - spill guide og vise ham hva du tror han vil like. Hvis du ikke har råd til en lang ferie, bok to netter på et lokalt hotell eller spa. En annen idé er å kjøpe ham to gaver; en av dem kan representere første året eller ekteskap, og den andre en andre året.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com