Layout ideer for et vaskerom

May 27

Layout ideer for et vaskerom


Enten du starter fra scratch eller remodeling et gammelt, out-of-date vaskerom, organisasjon og forstå din vaskerom arbeidsflyten er nøkkelen når det gjelder å planlegge oppsettet. I det siste, ble vaskerom gjemt i kjellere, men de siste årene har vaskerom blitt en integrert del av hjemmet, og er ofte funnet i første etasje.

Legg Storage

Når du tegner opp vaskerom planer, pakke inn så mye lagringsplass som mulig. Gjøre vaskeri krever en rekke ting enkeltpersoner vanligvis ikke tenke på under den innledende planleggingen, for eksempel plass til lufttørking eller et vaskerom sortering området. Vaskerom også ofte bli en oppsamlingsplass for diverse husholdningsartikler som trenger lagring, for eksempel vinterklær, ekstra sko, jakker og andre elementer som kan eller ikke kan være relatert til vaskerom. Plan for alle disse behovene når du planlegger lagring.

Brett den

Hvis du har en liten plass til tøyet layout, bruker folding elementer for å øke størrelsen på din arbeidsplass. En sammenleggbar strykebrett kan henge fra baksiden av døren. Plasser benkeplater på hengslene for å skape ekstra plass når du trenger det. Selv barer for å henge klær til tørk er tilgjengelig i folding versjoner. Hvis du fortsatt ikke ser ut til å ha nok plass, plukke opp sammen klær kurver som kan stues bort når den ikke er i bruk.

Hang It Up

Hvis innebygde moduler og stasjonære mellomrom er for deg, henge den opp. Enten du har en liten plass eller en stor plass, bruk hengende kurver, hengende klær spannene og overhead hengende racks for å skape en mer effektiv plass. Du kan bytte ut hengende elementer når du trenger det, og de fungerer godt i liten plass. For lagringsalternativer, tenke utenfor boksene. Små elementer som flekk pinner eller en boks med natron passe godt i arrangører ment for andre formål, som en over-the-dørs skoen arrangør.

Kombiner Space

Hvis plassen er liten samlet, kombinerer vaskerom med et annet rom - som på kjøkkenet eller et hobbyrommet - kan gjøre gjøre vaskeri mer effektiv og spare penger ved å doble opp bruken av eksisterende elementer, som benkeplater. I tillegg kan du bruke plassen hvor vaskerommet pleide å være for noe annet, som en ekstra skap, et kontor eller et bad, hvis plassen er stor nok.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com