Hvordan velge et gjerde farge

February 13

Hvordan velge et gjerde farge


Gjerdet er en av de første tingene en besøkende eller forbipasserende meldinger om ditt hjem, siden det omgir noen del av huset. Hvis du ønsker å gi huset en stil løft, pass på at fargen på gjerdet passer med huset. Velge en farge for gjerdet er et spørsmål om preferanser, men det er et par ting du bør vurdere å skape en god kamp.

Bruksanvisning

1 Ta et bilde av huset og gjerdet, legger du det inn i datamaskinen og skrive ut foto flere ganger.

2 Colour i gjerdet på bilder med forskjellige farger for å se hvordan grunnleggende farger ser best. Prøv ulike brunt for å se hvordan en beiset tre ville se, sammen med svart, hvit og andre farger. Også prøve en farge som er lik din huset farge, men i en litt mørkere eller lysere nyanse.

3 Se på bildene for å innskrenke dine valg. Når du bestemmer deg på en farge, kan du gå til butikken og få maling prøver av farger i ulike nyanser. Oppussing butikker vil blande prøver for en liten avgift.

4 Paint prøvene på gjerdet for å se hva du liker best. Hvis du går med en flekk, så du vil trenge for å begrense det ned til noen få nyanser av brunt. Når snevret ned, få et stykke tre av samme type som din gjerdet. Flekk styret med prøvene. Stå foran huset ditt og holder opp prøven styret å se hva de forskjellige nyanser se ut. Velg en du liker best.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com