Hvordan overføre cricket telefonen tjenesten til en annen telefon

April 11

Hvordan overføre cricket telefonen tjenesten til en annen telefon


I motsetning til de fleste andre amerikanske mobiltelefon leverandører, er Cricket Wireless strengt forhåndsbetalt - du trenger aldri å signere en kontrakt for å bruke Cricket tjeneste. Som sådan, de vanlige fine print fleste operatører har i sine enhetsoppgraderingsavtaler - for å få en lavere pris, for eksempel, vil du ofte behov for å forlenge kontrakten - er irrelevant til Cricket brukere. Overføre Cricket tjeneste til en ny telefon er en enkel prosess fri for juridiske og økonomiske forpliktelser.

Bruksanvisning

1 Oppgrader din telefon gjennom Cricket hvis du ikke allerede har en ny en i tankene. Peke nettleseren din til Cricket konto websiden deretter logge inn med ditt Cricket telefonnummer og passord. Klikk på "Upgrade" -knappen i "MyCricket" og butikk telefoner til du finner en som passer til dine behov.

2 Flash telefonen som du ønsker å overføre Cricket tjeneste hvis du har kjøpt det gjennom en annen operatør. Cricket bruker Kode Division Multiple Access (CDMA) nettverk og telefoner, noe som betyr at programmeringen - ikke bruk av et SIM-kort - tilsier en gitt telefonen nettverk tilhørighet. Ta med telefonen til nærmeste Cricket butikk, der kollegaer kan enten flash telefonen mens du venter, eller henvise deg til en nærliggende, autorisert agent som kan gjøre det samme. Hvis du ikke flashe ikke-Cricket telefon til Cricket nettverk, kan du ikke bruke den med Cricket.

3 Aktiver den nye telefonen til å overføre eksisterende Cricket service. Klikk på den første linken under "Resources" og deretter "Aktiver nå." Klikk på "Aktiver nå" igjen, og angi telefonens serienummer, som ligger på den innadvendte overflaten av batteriet. Klikk "Next" og deretter skrive inn dine Cricket kontodetaljene, logg inn og velg alternativet for å aktivere denne telefonen til din eksisterende konto. Klikk på "Aktiver".


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com