Rimelige Ideer for en Kjøkken benken

January 21

Rimelige Ideer for en Kjøkken benken


For mindre enn £ 325, kan du installere en ny benken på kjøkkenet. Den praktiske funksjonen til en backsplash er at den beskytter veggene mellom benkeplater og skap ved å tilby en enkel å rengjøre, vannavvisende overflate. Backsplash kan du også gi kjøkkenet et nytt utseende uten gjennomgår en fullstendig ombygging prosjekt. Når du er kjent med de forskjellige benken alternativer, kan du velge den som passer best til dine behov og stilistiske smak.

Tile

Tile er en holdbar benken løsning fordi det er vanntett. Ensfargede fliser kan kjøpes for så lite som £ 1.30 per kvadratfot og mønstrede fliser for rundt £ 3 per kvadratfot. Eller prøv mosaikk fliser med en farget glass utseende. Selv om dyrere på rundt £ 5 per kvadratfot, mosaikk fliser over benken virkelig skiller seg ut.

Fake Brick

Fake murstein er et annet alternativ for et kjøkken benken og koster ca £ 16 per kvadratfot. Som flis, kan falske murstein være knyttet til tapet eller gips og er vanntett. Multi-fargede klosser er tilgjengelige, men dette alternativet er vanligvis forbeholdt for å lage en tradisjonell utseende på kjøkkenet. Falske mursteiner er tilgjengelig som ser det samme som de røde mursteinene som brukes når du bygger en tradisjonell peis. Hvis du føler at kjøkkenet er for moderne eller moderne, introduserer en murstein benken noen gammeldags sjarm.

Bakgrunn

Et billigere benken idé er tapet, med hundrevis av mønstre av tapet tilgjengelig. Det er ikke så vanntett, imidlertid, og det kan være vanskelig å søke. Vann kan få bak bakgrunnen og myke opp limet over tid, slik at tapet løsner. Med mindre tapet er limt på uten bretter, kan vannet lett jobber seg mellom tapet og veggen. Det mangler også den særpregede utseendet av en murstein eller fliser over benken.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com