Hvordan bruke en håndholdt klinke på en aluminiumsplate

January 21

Hvordan bruke en håndholdt klinke på en aluminiumsplate


Sheet aluminium har en høy styrke-til-vekt-forhold og er et lett metall. Metallarbeidere kan manipulere den ved bøying, skjæring og rulle den. Ved hjelp av håndholdte nagler eller popnagler, er en god måte å sikre og legge biter av metall. Selv arbeidere eller gjør-det-yourselfers hjemme kan fort bli effektiv ved hjelp av nagler. De krever et spesielt verktøy for installasjon, men at de ikke krever to personer, pneumatisk utstyr eller spesialiserte ferdigheter som trengs for å jobbe med sin fetter, den solide klinke, eller bukk klinke.

Bruksanvisning

1 Klipp opp aluminium til den nødvendige størrelsen. Du kan bruke metallsaks hvis du arbeider med tynne ark av aluminium. Det er lurt å bruke en elektrisk eller pneumatisk multiverktøy med en cut-off hjul for tunge stykker.

2 Avslutt grove kanter. Du kan ha forlatt farlig skarpe kanter etter kutte metall. Installer en slipeskive på roterende verktøy for å fjerne store og særlig spisse deler, og deretter ferdig kantene med en poleringshjul.

3 Legg ut din hullmønster. Bruk linjal for å måle dine skjulte steder og merke dem med en permanent markør.

4 Klem metallplater på plass. Bor du naglehull gjennom hvert stykke materiale som vil bli klinket mens bitene er fastspent ordentlig sammen, hvis de nagler kommer til å bli installert i nye lokaler. Hvis det allerede er naglehull, klemme bitene sammen og installere nagler.

1 Plasser en passende nagle i et hull. Det bør være litt mindre enn hullets diameter, og den bør ha et grep lengde som er lik den totale lengde av hele det materiale som klinket.

2. Plasser klinke avtrekker, slik at det lille hullet i enden av nesen passer over den utstikkende naglestammen.

3 Klem håndtaket mens du trykker på klinke pistolen ned for å holde naglehodet flukt med metall. Stammen vil trekke gjennom og bryte av som klinke er sikret. Gjenta dette for hver nagle.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com